• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

ja tez karmie mala w porze popoludniowo wieczornej co ok 2 godziny , wydaje mi sie ze Selincia robi sobie zapas na noc bo najczesciej wtedy przesypia ok 7-8 godzin

catherinka gratuluje zapalu :) podobno wiara ze cos sie uda to juz polowa sukcesu , trzymam mocno kciuki :)

reklama
Ciepło u nas dziś było niemożliwie. A Jaś bardzo mało pije. Pomiędzy karmieniami 4 godziny przerwy! I za nic w świecie nie chce napić się wody ::) I cyca w dzień tez w ogóle nie chce.

assia,pytia u mnie tez maly nie je za czesto i bylam pzrzestraszona bo pieluszka po 3 godz.sucha i az sie wystraszylam ze cos z nerkami,boje sie ze to za malo jednak -zapytam jutro lekarza-u mnie maly akceptuje tylko piers-podaje mu syropek-jest taki slodki i pysznie pomaranczowy a on nim pluje i sie krzywi-oj bedzie prpblem bedzie

a u nas dziś poszło ok. 250-300ml herbatki oprócz cyca i butli.
a muszę się pochwalić. w nocy tylko cyc na leżąco kto nie uśnie ten tyrpie lub tłucze (czytaj Piotrk) śpiacego o dalsze jedzenie.

Kurcze moj Karol ostatnio je co 2 godziny i wydaje mi sie ze nie nadazam z produkcja, mam nadzieje ze niedlugo mu sie znow odmieni i bedzie robil dluzsze przerwy :)
A, dzis przychodzi laktator, czas zaczac robic zapasy ;D

u mnie ostatniomlekadużooo co bardzo mnie cieszy....naszczęście nie muszę już małej dokarmiać, bo spowodowało mega poprawę mojego humoru...czasami mojej mamie jeszcze zdarzy się dać małej butlę, ale to tylko wtedy, gdy jestem dłużej na uczelni...

reklama
izka-mummy-to-be pisze:
Kurcze moj Karol ostatnio je co 2 godziny i wydaje mi sie ze nie nadazam z produkcja, mam nadzieje ze niedlugo mu sie znow odmieni i bedzie robil dluzsze przerwy :)
A, dzis przychodzi laktator, czas zaczac robic zapasy ;D
A moze poprostu jest mu cieplo i chce mu sie czesciej piciu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry