A
azik
Gość
Kinga moej piersi to flaczki a mam prawie 7,5 bobasa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lolcia81 pisze:wczoraj przez cały dzień udało mi się odciągnąć ledwo 110 ml![]()
koga pisze:brrrrr .....
już się boję, bo i ja muszę zrobić zapasy na sierpień, a nawet jeszcze nie próbowałam
zaczynam od lipca - bo nie chcę żeby za długo w zamrażarce leżało
oj martwię się jak to zrobić
pomysł catherinki wydaje mi się najlepszy, żeby odciągać przed pójściem spać po wieczornym karmieniu, tylko, że u nas Maks czasem budzi się raz a czasem 2 w nocy i przy tych dwóch razach budzi się wcześniej więc może być dla niego za mało, żeby się najeść :![]()
Ja przed ciaza to prawie tylko w takiej pozycji spalam.Uwielbiam tak spac!!!Ale teraz to jakos jest mi niewygodnie,bo piersi mi przeszkadzaja :laugh:KingaP pisze:a czy śpicie na brzuchu? ktoś mnie straszył, że nie powinno się tak spać, a jak bardzo o tym marzę![]()
ivon pisze:mam ręczny, tyle, że jak półtora miesiąca temu odciągałam, to bez problemu odciągnęłam 100ml z jednej piersicatherinka pisze:Ivon, czasem też laktatorem nie odciągniesz tyle co dziecko zje. A używasz ręcznego? Ja jak odciągałam sobie sama to też mało mi wychodziło, a odkąd pomaga mi mąż (podłączamy taki wężyk do laktatora) to w końcu widać co tam w piersiach mam![]()