• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

Ja sobie właśnie tak laktację zwiększyłam jak pisze Mokatte odciągając najpierw po 5-20 m po każdym karmieniu :) Ivon, tylko trzeba być cierpliwym i systematycznym :) No i piję czasem karmi :) Wiara czyni cuda ;D

reklama
pytia pisze:
A niby dlaczego nie można??? W ciąży, to rozumiem, ale teraz? Ja śpię na brzuchu, bo to moja ulubiona pozycja :)

Bo podobno nie powinno się zgniatać piersi w okresie karmienia. Zresztą jak czyatłam kiedyś w jakimś magazynie o urodzie to w ogóle ta pozycja nie jest dobra dla piersi. Ale ja tam za bardzo lubię tą pozycję, żeby się tym przejmować :)

wystarczy , że cały czas noszę ten szlenie seksowny stanik do karmienia ::)na tym dosyć poświęceń i z pozycji na brzuchu nie zamierzam rezygnować ;D

reklama
A mnie od wczoraj prawa pierś boli i zrobiła się twardsza, mimo, że regularnie odciągam >:( Wczoraj w nocy próbowałam ją rozmasować - efekt jest taki, że jest teraz prawie sina ::) i ciągle boli. Boję się, czy to nie jakiś zastój.

A dzisiaj pierwszy raz od trzech tygodni moje dziecię nie dostanie w ogóle mieszanki, bo naodciągałam tyle, że na pewno mu wystarczy na całą dobę ;D Oby tak dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry