93kora
Fanka BB :)
Zdaję sobie z tego sprawę.im więcej badań wykluczających tym lepiej dla ciebie
Dziękuję za cenne informacje.
A jak się Ty czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdaję sobie z tego sprawę.im więcej badań wykluczających tym lepiej dla ciebie
Różnie za dużo na głowie za mało czasu i tak się odbija na mnie . W dodatku ten czas oczekiwania na wynik badań a są to niestety badania na czerwienice raka krwi . Ale wierzę ,że będzie dobrze .Zdaję sobie z tego sprawę.
Dziękuję za cenne informacje.
A jak się Ty czujesz?
Jezus Maria. Musi być dobrze. No nie dopuszczam do siebie innej opcjiRóżnie za dużo na głowie za mało czasu i tak się odbija na mnie . W dodatku ten czas oczekiwania na wynik badań a są to niestety badania na czerwienice raka krwi . Ale wierzę ,że będzie dobrze .
Za dużo złej seri dlatego też do siebie nie dopuszczam takiej informacji ,ale dowiem się 22 październikaJezus Maria. Musi być dobrze. No nie dopuszczam do siebie innej opcji![]()
Czemu tyle czekania? Grunt to Twoje nastawienieZa dużo złej seri dlatego też do siebie nie dopuszczam takiej informacji ,ale dowiem się 22 października
Bo to badanie genetyczne . Moje nastawienie lajtoweCzemu tyle czekania? Grunt to Twoje nastawienie
No to wiadomo już.Bo to badanie genetyczne . Moje nastawienie lajtowe![]()
Niestety badania genetyczne to już inna bajka . Ale ważne że wizyta szybko . Zobaczymy co dalej .No to wiadomo już.
Też czekałam miesiąc czasu jak chorowałam na WZW C i pojechały aż do Poznania![]()
Jak tam u Ciebie ? Ja widziałam część swoich badań ,bo akurat byłam w tym szpitalu przejazdem . Nie ma tragedii wizyta już niedługo ciekawe czego więcej się dowiem .No to wiadomo już.
Też czekałam miesiąc czasu jak chorowałam na WZW C i pojechały aż do Poznania![]()
Jak nie ma tragedii to super!!!!Jak tam u Ciebie ? Ja widziałam część swoich badań ,bo akurat byłam w tym szpitalu przejazdem . Nie ma tragedii wizyta już niedługo ciekawe czego więcej się dowiem .