93kora
Moderator
Nie, tylko te podstawowe.najważniejsze ,że wyniki są dobre . A d dimery robiłaś ?
A mogę to prywatnie zrobić na swoją rękę w labolatorium?
Już mi się nie chce do tej przychodni biegać a labolatorium mam pod ręką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, tylko te podstawowe.najważniejsze ,że wyniki są dobre . A d dimery robiłaś ?
Z badań ciężko coś stwierdzić jeśli chodzi o zator . Dlatego potrzebne jest sporo wyników i badań . Czyli echo serca tomograf z kontrastem i jeszcze z tych badań to d dimery . Wtedy całość składa się w kupeKurcze![]()
możeszNie, tylko te podstawowe.
A mogę to prywatnie zrobić na swoją rękę w labolatorium?
Już mi się nie chce do tej przychodni biegać a labolatorium mam pod ręką.
Już u siebie też na stronie zobaczyłam, nawet jak miałoby 200 kosztować to pójdę dla świętego spokoju.U mnie to koszt 76 zł
Zrób sobie dla pewnościJuż u siebie też na stronie zobaczyłam, nawet jak miałoby 200 kosztować to pójdę dla świętego spokoju.
W poniedziałek najpiere na RTG reki i barku bo mnie od 3 tygodni ostro boli aż ciągnie a wracając do labolatorium zajdę.
Pamiętam i bardzo mi przykroNie wiem czy dokładnie pamiętasz moją historię ,ale na 100% nie byli pewni zatoru . Dopiero te wszystkie badania i na końcu tomograf dał im pewność i szybką reakcję wtedy wysłali mnie właśnie na oiom
Dziękuję tak zrobię.Zrób sobie dla pewności
im więcej badań wykluczających tym lepiej dla ciebieDziękuję tak zrobię.