Sylwanka89
Fanka BB :)
Tez mam nadzieje , ze w końcu się czegoś dowiemTo mi ulżyło, że jednak lekarz się zainteresował i poszerzył diagnostykę. Niemniej, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej i nie wyjdzie Ci nic uporczywego w badaniach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam nadzieje , ze w końcu się czegoś dowiemTo mi ulżyło, że jednak lekarz się zainteresował i poszerzył diagnostykę. Niemniej, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej i nie wyjdzie Ci nic uporczywego w badaniach.
miesiąc czasu i tak dowiem się dopiero w gabinecieA długo na wyniki bedziesz czekała?
Sprawdź na swoim IKP czy przypadkiem nie wrzucają Ci na profil wynikow. Widzę, że robiłaś w dużym szpitalu, może mają system zintegrowany z IKP.miesiąc czasu i tak dowiem się dopiero w gabinecie
Niestety na ikp nic nie ma .Sprawdź na swoim IKP czy przypadkiem nie wrzucają Ci na profil wynikow. Widzę, że robiłaś w dużym szpitalu, może mają system zintegrowany z IKP.
Tak ,ale lekarz jakos to niby stwierdził . A zrobili ci tomograf ?Ja jej nawet nie mam stwierdzonej przez hematologa bo czekam na wizytę