Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkich mam sporą nadwagę, szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Dobrze jakby przyjmował na Luxmed, ale niekoniecznie Żeby był mily i oszczędził sobie komentarzy w związku z wagą. Znacie takiego?mam mętlik w głowie
CzęstochowaZa skąd dokładnie jesteś?![]()
Częstochowa
do kogo chodzisz w Rbk ?To niestety nie znam, mój ginekolog jest 2 porządku ale to niestety Rybnik
Ja mogę dojechać do innego.miasta do 100 km. Jak się nazywa?To niestety nie znam, mój ginekolog jest 2 porządku ale to niestety Rybnik
do kogo chodzisz w Rbk ?
Jeśli chcesz dojechać nawet do Rybnika to z ręką na sercu mogę polecić doktora Ireneusza Grochowicza.Ja mogę dojechać do innego.miasta do 100 km. Jak się nazywa?
To dobrze, a komentuje wagę? Czy jest miły?Jeśli chcesz dojechać nawet do Rybnika to z ręką na sercu mogę polecić doktora Ireneusza Grochowicza.
Jest miły, bardzo dokładny, spokojnie wszystko zawsze tłumaczy, nie komentuje nie potrzebnie. Byłam u niego kilka razy bo rok temu prowadził końcówkę mojej ciąży, widziałam tam kobiety z różna waga, wchodziły, wychodziły uśmiechnięte więc raczej zbędnych komentarzy od doktora nie słyszały [emoji846]To dobrze, a komentuje wagę? Czy jest miły?