Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie jestem lekarzem i proszę nie traktować mojej opinii jako wiążącej ale pojedyncze leukocyty w moczu nie są dramatem a i w normie się mieścisz.Czyli raczej u mnie wszystko ok?
Właśnie nie mam podanych norm tylko sam wynik1-2 wpw to raczej normalna ilość i nie powinna niepokoić. Normy chyba zależnie od labu to 1-3 albo 1-5, proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Wyższe wartości oznaczałyby infekcję.
Zerknęłam na swoje wyniki, u mnie norma to 0-5.0Właśnie nie mam podanych norm tylko sam wynik![]()
Czyli raczej u mnie wszystko ok?Zerknęłam na swoje wyniki, u mnie norma to 0-5.0
Nie jestem lekarzem i proszę nie traktować mojej opinii jako wiążącej ale pojedyncze leukocyty w moczu nie są dramatem a i w normie się mieścisz.Czyli raczej u mnie wszystko ok?