Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy ja od kwietnia zostanę wtedy bez żadnych pieniędzy czy coś z zusu będę dostawać?Zgodnie z art. 177 § 4 k.p. rozwiązanie przez pracodawcę umowy o pracę za wypowiedzeniem w okresie ciąży lub urlopu macierzyńskiego może nastąpić tylko w razie ogłoszenia upadłości lub likwidacji pracodawcy.
Pracuje w placówce oświatowej. Umowę mam do końca marca. A placówkę likwidują z dniem 31 sierpnia.Myślę że znaczenie powinno mieć gdzie pracujesz.
poczytaj ten ten link co podesłałam, ja uważam że znaczenie jeszcze ma gdzie pracujesz, bo jeżeli to jest placówka jakas część dużej firmy i zatrudnia Cię firma x która ma dużo placówek to inaczej jest chyba niż jak zatrudnia Cię jeden człowiek i ma firmę Y i tylko jedna placówkęCzy ja od kwietnia zostanę wtedy bez żadnych pieniędzy czy coś z zusu będę dostawać?
No to już inna bajka. Link do: Ochrona stosunku pracy nauczycielek w okresie ciąży tutaj jest artykuł, może on coś pomoże.Pracuje w placówce oświatowej. Umowę mam do końca marca. A placówkę likwidują z dniem 31 sierpnia.