Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJAgaa Amleka śliczna. Urodę, to chyba po Tobie odziedziczyła.Ślicznie razem wyglądacie.:-) A jako "kibicka" pieknie wyglądała, szkoda tylko, że to nic nie dało.;-)
Julkowa a ile Ty wiosen masz na karku, że taka stara się czujesz?;-):-)

Aż wstyd pisac ale dokładnie 28,5 szok jak ten czas leci,dzis zebrało mnie na sentymenty.Bo nie tak dawno a dokładnie rok temu szykowałam sie na ostatni guzik do szpitala w którym to znalazłam sie 28.06 A PAMIĘTAM TO JAK BY TO BYŁO WCZORAJ
A dzis patrze jak mój urwis rozpycha sie na moim wyrku![]()
absolutnie
Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-)
w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29
uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30
hahhaaa ale bedzie sie dzialo....To ładnie twoja fotka mnie zmyliła bo wyglądasz na niej jak na 22-25 jednym słowem gratulacjeJulkowa-hhehhheee kochana uwazam ze wcale nie jestes staraabsolutnie
Przyznam sie ze tez mam 28 latek;-)
w listopadzie i to dopiero pod koniec zaczne 29
uuuuuuu powoli zblizamy sie do 30
hahhaaa ale bedzie sie dzialo....

Przestan co Ty mowisz...stara bedziesz jak bedziesz chodzila o lasce i chrypialaI z tego co pamiętam to na tym naszym forum to same młode mamuśkii chyba ja najstarsza
szok Nie to że wy za młode na mamy tylko ja taka stara d...
![]()
a narazie masz extra wiek ...
;-)glowa do gory a czujesz sie staro?

Tylko rok starsza ode mnie.

uch, normalnie wychodziłam z siebie.

też to słyszałamSlyszalam ze po 30 wzrasta libido wiec sie strzezcie mezowie![]()

(ale podono tylko u kobiet, bo u facetów to podobno jest odwrotnie
)

Chłopaki ekstra zmieniają się z dnia na dzień.A na tej fotce "razem" słodko wyglądają Aż bije z niej braterska miłość

Czyli że sa plusy i minusy (czyli mi wzrośnie a jemu zmaleje)też to słyszałam(ale podono tylko u kobiet, bo u facetów to podobno jest odwrotnie
)