reklama

Lipcowa galeria

Boże! Dziewczyny! Co to było???? Czy to brzuch czy pole orne??

Negri co małżonek w Ciebie wmasowuje? Wystarczy tylko oliwka dla dzieci raz dziennie żeby przed tym się ustrzec??

reklama
Anna ja stosuję Fissan :-) Poleciła mi go szwagierka która sama w kwietniu 2006 rodziła i naprawde się sprawdza :-) Kosztuje około 20 zł w aptece ... Ale może spróbuje jeszcze coś z serii Ziaja bo dziewczyny mówiły że to też dobry środek ;-) A co do oliwki to szczerze mówie że nie wiem bo ja stosuję preparat dla kobiet w ciąży

Anno ja smarowałam się w pierwszej ciąży oliwką raz-dwa razy dziennie i d**a rozstępy i tak się pojawią jak mają a kremy można też sobie wsadzić w d**ę, na forum są i takie dziewczyny które drogie kremy stosowały jak mustela czy Vichy i im nie pomogło-czyli straciły kupę kasy..jedynie co ci daje krem czy balsam to uczucie świeżości,nie swędzi cię , wiadomo coś tam nawilża ale widocznie zbyt kiepsko...

Marika bo prawda jest taka (jak powiedział mój lekarz) że gdybyś smarowała się z jakieś 3 lata jeszcze przed ciążą to krem pomógłby orzy rozstępach a jak zaczynasz się smarować w ciąży to przyniesie ulge, ale nigdy nie uchroni w 100 % przed rozstępami :-) A tak w ogóle to rozmowa z wątku Piękną w ciąży a nie na maluszkowe zakupy ;-)

Grubelku a mnie nie przestraszył ten motyw a mąż stwierdził, że śmiesznie będzie jak maleństwo latem ubierzemy w świąteczne body ;-):-D więc dałam się przekonać :-)

Negri fajowe mi się podobają motyw też fajny, co to przeszkadza:)

Ale jedna rada..radziłabym kupować body takie które będą zapinane przy szyjce bo takie się rozciągają i dziecko ma dekolt..., jak byłam w Auchanie to były fajowe milutkie body bawełniane po 3,99 fajne kolory i wzorki-nie wzięłam właśnie ze względu na brak zapięcia przy szyjce-na ramieniu :dry:a wiem z własnego doświadczenia że te zwykłe się robią be, Zebrra też o tym pisała na początku:tak:

Negri klapsy na dupę!! bo mnie zmyliłaś i też myślałam że to maluszkowe zakupy!( a sama mnie opierdzieliłaś że temat rozstępów to nie tu...no w sumie nie...ale ciuszków też nie hihihi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
a to ja:) dziś zrobione czyli 24 tydz ciąży:)

p1000711bi8.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry