reklama

Lipcowa galeria

Kasiulec brawo!!! piekny brzuch ale jak nie potrafisz pływać to pójdziesz mimo wszystko na dno bo ta boja raczej tlenem napełniona nie jest:)
dziewczyny zobaczcie jak wygląda chudzina! a nie mi tu z trzecim miesiącem wyjeżdżacie!!!!;-)

reklama
Dzięki Marika :zawstydzona/y: w ubranku nie wydaje się taki duży, szczególnie w czarnym. Ale nareszcie widać, że w brzuszku ktoś rośnie, jeszcze miesiąc wstecz nie mogłam się tego doczekać.

Ankami phi!!! co to? to jet taki wielgachny brzuch? sama tu nie masz czym zaszpanować a się wymądrzasz:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Brzusio
kochany taki do przytulania:);-) i wcale nie wielki!

Marika, ale ja nigdy nie napisałam, że mam wielki brzuch ;-) Tylko po prostu Wy przesadzacie z tymi TIRami. Owszem sporo ważę i dupę mam wielką, ale brzuch, jak pisałam, coś ok. 92 cm. Wieczorem wrzucę dzisiejszą fotę.

Moje Drogie, ja tak tylko z ciekawości zmierzyłam sobie obwód brzucha i chyba Was powalę... 115cm :) Chyba niestety nikt mnie nie przebije... Nie dość, że wielka, to jeszcze jak balon :)

No trudno. Tak już jest, że jedna wygląda jak patyk aż do rozwiązania a druga znowu jak balonik. Ja należę do tej drugiej kategorii :-D. Ale nie martwię się tym. Znowu mnie wczoraj przepuścili u lekarza! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry