Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mila - mam takie same spodnie! Uwielbiam je, są bardzo wygodne!
Fajne masz te fotki! Ja właśnie próbowałam sobie sama zrobić ale nie wyszło :-(. Poza tym jak zobaczyłam swoje cielsko na zdjęciach to zaraz je skasowałam.
mila no no no ale laseczka a jakie tajemnicze oczka ale po co ten wachlarz!!! ty wyglądasz młodziej jak ja!!!;-) no i brązowo-oka-witaj w klubie;-) a brzuszek i figurka-ekstra!!!!;-)
no ja tez dziś wkleje zdjecie bo od ostatniego razu brzuszek sie powiekszył tak jakos dopiero zauwazylam jak porównałam zdjecia z przed dwoch tygodni a te dzisiejsze ... Zobacz załącznik 33829 Zobacz załącznik 33830
Patina - ja teraz też mam brzuch podobnej wielkości, jak nie zapomnę to poproszę męża o zrobienie fot to wkleję. Cieszę się, że dzidzia rośnie a Mila przecież też ma już spory brzuszek w końcu jesteśmy w ciąży, no nie ?