reklama

Lipcowa galeria

reklama
dziewczyny oglądam foto rewelacja:) super brzuszki i buzie:)
Negri przyznam że wyglądasz super..tak pisałaś o tej wadze ale naprawdę nie wiem gdzie te kilogramy jak na te liczby co podałaś...:confused::confused:;-)

Marika dzięki ale kilogramy są a może to przez to że mam tylko 157 cm :confused: Ale dzisiaj zagonie mężusia to może zrobi mi zdjęcie w całej okazałości :-)

Ankami ale blada dup...a:szok::laugh2::laugh2::laugh2: ale cholercia za to jaka zgrabna!!!!;-)moja też taka blada albo jeszcze bledsza hihihihi ale kanciata:-(;-)

Marika, Ty ściemniaro! ;-) Moja dupa jest blada, bo szlachetna skóra się nie opala :-D;-) Ale zgrabna to na pewno nie jest - Mariusz mówi, że mam dupę jak Kongo. Powiedzmy sobie szczerze - po prostu jest to dupsko. A u Ciebie pewnie zaledwie dupeczka :-)

Ankami pierdzielisz :-p:laugh2: ja tu widzę co innego, a Mariuszowi to w prezencie okulary!!! a dupie spraw stringi i na słonko hihihihi:laugh2::laugh2::laugh2:;-);-);-) a się przekonasz jak szlachetna skóra potrafi się przyrumienić:):tak:;-)

Marika, ja się naprawdę nie mogę wystawiać na słońce. No chyba że chcesz potem czytać historię o tym jak to po długich zmaganiach z rakiem skóry zmarłam w męczarniach ;-):-D Szczerze mówiąc nawet w tropikach nie udało mi się opalić. Chyba specjalnie dla Ciebie zrobię zdjęcie dupska od tyłu, żeby przeraził Cię mój cellulit jak u starej baby, ale wyślę tylko Tobie na priva ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję inkubatorków i odwagi:
fasolek - brzusio super, widzę że już pępka Ci brak hihi mój jeszcze jest, ale przyznam że coraz go mniej ;-)

negri - brzusio w sam raz, tylko szkoda że ubrany :-p

magdalenka - cwaniara zrobiła sobie foty z daleka, aby mniej było widać ...:laugh2: żartuję - a lasek masz cudny:-),

Ankami - nie no Twoje fotki są rozbrajające... ale zgrabna jesteś i powabna hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry