reklama

Lipcowa galeria

reklama
Capri :szok: :szok: :szok: szok jaka Ty zgrabniocha jestes... ja z moja wagą i brzuchem chowam sie pod kołdre i wychodze dopiero w lipcu....

Natila zdjęcia fajne... i ciesz sie kobieto z tej CC ;-)

skoro koniecznie, to się dowiedziałam. Jeśli tu miałby się ziścić Twój sen, to musiałabyś jego akcję przenieść do Gdyni na reprezentacyjną ul. Świętojańską ;) to może by tak od razu w noc św. Jana jakiś zlot czarownic? ;)
He, he, w tę noc to my już będziemy niemal na ostatnich ciążowych nogach - więc jak tu dosiąść miotły? :-D:-D

Bazyliowa już odlicza dni do zwolnienia - to jej ostatni tydzień w pracy, potem tylko jeszcze przez kilka dni podszkoli swoją następczynię i będzie wolnym ptakiem :)

Mila, a już najbardziej to lubiłam porównywać mapy przedwojenne ze współczesnymi (zwłaszcza terenów Bieszczad, gdzie mnóstwo wiosek wysiedlono i ślad po nich zaginął)

Ankami, jeśli będziesz się z nią widzieć/słyszeć, to przekaż jej buziaki :-). A ma w końcu w domu normalny net czy nadal prąd ją kopie ;-)?
Co do map, to mój mąż uwielbia wszystkie. Jak słyszy jakąś nieznaną sobie nazwę miejscowości, to prawie biegnie do półki z atlasami albo do palmtopa z nawigacją :-D:-D. Taka pasja i pamięć geograficzna mają swoje dobre praktyczne strony: jeśli raz gdzieś pojedzie, pamięta tę drogę i konkretne miejsca ze szczegółami. Pamięta nawet nazwy ulic w obcych miastach czy... usytuowanie stacji benzynowych, na których zatrzymywaliśmy się kilka lat temu :szok:. Dla mnie to niewyobrażalne.

reklama
Mila, z tego co pamiętam, to Bazylia ma już wymieniony kabel i prąd nie kopie, tylko że net ma przez Erę, więc jakoś tak licho u niej nadal z tym zaglądaniem na forum.
Natomiast jeszcze w kwestii map - to jest naprawdę bardzo przydatne, ja też zawsze tak robiłam, że napatrzyłam się na mapie/planie na miejsce, które mieliśmy odwiedzać i potem mogłam tam łazić i nie zabłądzić już nawet bez mapy. Zapamiętywałam układ ulic, charakterystyczne miejsca, szlaki etc. To się przydaje, taka orientacja w terenie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry