• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowa galeria

Ankami, zdjęcia super!!! :-) Nie wiem co ładniejsze, brzuszek czy kącik dla Buły :-) Bardzo podobaja mi się takie kolory, ale ciężko byłoby mi przekonać mojego M do takich zestawień kolorystycznych.

A to mój brzuch. Sesja z wczoraj i przedwczoraj:

reklama
Ankami Bułkowy kącik bardzo sympatyczny i zgadza się kolory intensywne są bardziej wskazane dla dziecka niż pastelowe... :tak: A brzucholek bardzo zgrabny...:-)

Capri sukienusie cudne aż Ci zazdroszczę ... fajnie jest kupować takie mikro-kiecki ;-) i brzusio też w sam raz.... :-)

Ewo Ciebie widzę, Krzysia też tylko gdzie te brody???????? :confused: :eek: Fajne zdjęcia i nie przesadzaj z tymi brodami ;-) :-) To chyba z ostatniego weekendu?

Fajne te wasze brzuszki i takie zgrabne, i sesje łazienkowe.... :-)

Ewa, ślicznie wygladasz :-) plener też ładny :) A tych dwóch bród to ja też się nigdzie nie dapatrzyłam! :-)

Grubelku, rzeczywiście moda zapanowała na sesje łazienkowe, ale ja to za nieśmiała jestem na takie :-D ;-)

grubelku, capri DZIEKUJE!!!:-) ,
ja widze niestety:zawstydzona/y: :-(

capri ty to masz zgrabne cialko, zero "pleców i boków"ja to już posiadam, i wielkie ramiona, w kyrtce nieridoczne!!!!

a sesje łazienkowe, odważne!!!!!!ale sliczne:-) :-) :-) :-)

Ewa - jakie dwie brody?? To chyba od nadmiaru słońca coś ci się przewidziało! :-D :-D :-D
Śliczne zdjęcia, śliczny plener, śliczny dzieciaczek i śliczna mamusia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry