reklama

Lipcowa galeria

ja sądzę że bardziej to ja urosłam po bokach:) ale dzięki wam przestałam się przejmować-naprawdę.już coraz bliżej do porodu a wszyscy niech sobie gadają co chcą mam ich głęboko w odwłoku hihi. A co do pępka to nie wystaje ale woda też z niego nie tryska hahaha (na szczęście:szok::laugh2:)
dzięki za miłe słowa-i dawać swoje foty!!

Zapomniałam napisać o tym tygrysim grzbiecie:)rewelacyjne zdjęcie-takie inne normalnie ewenement;-)

reklama
Tak jak obiecałam wklejam foty gotowego kącika dla Buły. Ściany specjalnie są pomalowane nierówno; tam gdzie stoi adapter, wstawimy łóżeczko. I ta cholerna komoda, nad którą tyle nerwów straciliśmy. A potem mój dzisiejszy brzuch.

Dzięki dziewczynki za miłe słowa;-)

Ankami wow!:laugh2::szok: cholercia co to za moda na sesje łazienkowe w negliżu?!!!:confused::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ale brzuch ładny-bardzo zgrabny-jeśli chodzi o porównanie twój mój-to się nie wypowiem co? hihi mój to przy twoim wygląda na przeogromny -a tak w ogóle ładną masz figurkę:tak:
komoda ciekawa:) i kącik dla buły bardzo kolorowy;-)

Ankami - ekstra zdjęcia!!! Brzuszek bardzo ładny :-) i większy od mariki... przypomina mi mój (na wielkość):happy: Ciekawe zestawienie kolorów na ścianie i bardzo pomysłowe... Gdzieś czytałam, ze takie kolory są lepsze dla dziecka niż pastelowe :happy:

marika - proszę zrobić foto brzucha z profilu!!! Z tego ostatniego foto "przeogromny" brzuszek wogóle nie wygląda na przeogromny!!! :-p

reklama
Ankami - ślicznie urządziliście kącik dla Buły!!! Sami malowaliście te paski na ścianach?? Gratuluję wytrwałości!! :-)
A tą komodę to skąd macie? Rewelacyjna!!!

A brzuszek - śliczny! Nastała moda na łazienkowe fotki :-D Fotograf musiał mieć uciechę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry