reklama

Lipcowa galeria

reklama
Wróciłam od lekarza. Dziś po raz pierwszy nie miałam USG dopochwowego, tylko zewnętrzne - bo Dzidziuś jest już za duży. :-) Waży 214 g, ma ok. 17 cm wzrostu. :-):-):-) Poniżej wklejam fotkę z profilu - pozycja siedząca. No po prostu - siedzi i myśli... :-D:-D:-D

kurczę mila ale wyraźne zdjątko:-D, fajne- 17 cm spore już to twoje maleństwo..znasz płeć?
negri brzunio pokaźny, mój też rośnie a ostatnio w ciągu trzech dni jest nie do poznania! muszę wkleić nowe zdjęcie!

mila faktycznie fajowa fotka:)))) 17cm to maly olbrzym:) ja mam ostatnie usg z 13 tyg, wtedy dzidzi mialo 6,5 cm :-) takze roznica jest niesamowita!

negri i oliwka fajowe brzunie:) dostrzegam podobienstwo ze swoim:-)

Dzięki dziewczyny :-) Mój mąż też uwielbia ten Inkubatorek hihihi A w sumie to tak tydzień temu mi tak wystrzelił ;-)
Marika czekamy na zdjęcie :-)
Mila maleństwo piękniusie :tak: :tak:

Dziewczyny. Bardzo mi głupio, ale ja jakas lewa jestem jeśli chodzi o usg. Z mojego tez niewiele zawsze kumam, gdzie cos jest (tzn. z Malucha, nie mojego własnego ;)
Napiszcie mi prosze o co chodzi w tym Milki profilu krasnalka!

reklama
Negri, Oliwka, brzuszki milaśne. :-)
Marika, płci nadal nie znam. :-(Trzeba będzie poczekać na 3D. A, i mój brzuszek też ostatnio mocno urósł.
Magdalenka, poprzednie USG miałam na początku 3. miesiąca i wtedy Maleństwo miało ciut ponad 5 cm, więc wczoraj też przeżyłam szok. :-D Tak nasze dzidzie rosną.
Bazylia, nie martw się, ja też mam kłopoty z czytaniem USG. Jak lekarz wczoraj pokazywał mi kolejne zdjęcia, to się o mały włos nie popłakałam, bo sama nie dostrzegłabym połowy z tych narządów, które wskazywał - poczułam się jak wyrodna matka ;-). Na tym wklejonym zdjęciu Dzidzia siedzi boczkiem - dosłownie siedzi. :-):-) U góry jest główka (jak się dobrze przypatrzysz, odróżnisz oczko, uszko, bródkę, buźkę i nosek), tułów jest boczkiem i lekko ten rzut skręca w prawo, widać od góry kręgosłup, a niżej miednicę i całą pupę, bokiem idzie rączka (widać kości, ponoć długie - tatulek twierdzi, że to po nim :-)), i na dole poziomo nóżka (też długie kości, hi, hi). Na biało widać układ kostny, a tzw. tkanki miękkie są ciemniejsze - szare.
Ale taka mądra jestem dopiero po wysłuchaniu wykładu lekarza... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry