Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no zdjecia z 3d są choc nie zrobilo to na mnie takiego wielkiego wrazenia malo tam sie moglam polapac co jest co i gsdzie jest co nie no ale fajnie bardzoe sie ciesze ze mamy taka szanse bo jezdze na to usg za darmo tzn u nas w szpitalu takie jest a ja umawiam sie z lekarzem wtedy kiey on ma dyzur i wtedy nic nie place i zawsze mam ok 10 zdjec
Dziewczyny ale macie słodkie brzuszki....teraz juz z tygodnia na tydzien beda rosnąc....a w 9 miesiącu to beda niezłe giganciki
Patina 26 - maleństwo w brzuszku chyba dobrze sie ma..wyglada ślicznie i slodko....fajnie ze mozna podgladac co porabiają nasze dzieciaczki w brzuszku!!!
Zdjęcie kiepskiej jakości, bo zeskanowałam to, które dostałam od lekarza. Ale uwierzcie mi, że na oryginale idealnie widać twarz.
I nie mówcie o mojej Bułce, że jest chłopcem