Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Błękitna, Madziolina - jakie śliczne brzuszki!! Myślałam, że mój taki za bardzo, ale chyba jest ok, bo Wy podobne do mnie tygodnie ciąży To zdjęcia z wieczora?
Wmazur to juz wiem jakie bedziesz miala zadanie po naszych porodach doprowadzisz nas prosimy do stanu zadawalajacego
Zazdroszcze (w dobrym slowie oczywiście) cialka! Swiatne!!!
Gwiazda_237 mnie tez od miecha odrzucilo.. ale tak tez w pierwszej ciazy mialam... w sumie to odrzucilo mnie od wszystkiego co lubilam i nie mam co jesc teraz...
Doris brzuchol mam podobny do Twojego
Iwona slodka fotka!
Błękitna_Orchidea sliczny brzuszek! Widac ze cos tam rosnie
Jolcia alez chudzinka jestes! Tez tak chce wyglądać po porodzie
Fazerkman ja całe życie chce przytyć... tak 52 kg ważyć bym chciała... zawsze myślałam że w ciąży przytyje no ale już wiem ze to się nie uda... I generalnie lepiej dla mojego zdrowia abym jednak nie tyla... wg diabetolog waga jest dobra mniejsze szanse na cukrzycę typu drugiego w przyszłości...
Dziewczyny z miła chęcią moze po porodzie zrobię treningi dla kobiet w ciazy np na you tubę i codziennie bede ćwiczyła razem z Wami i będziemy wrzucały swoje metamorfozy [emoji5]️ narazie od początku ciazy całkowicie odstawiłam treningi ale w środę ide na usg i jedli z dzidzia bedzie wszystko ok to małymi krokami wrócę do lekkich ćwiczeń