Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mi nie urosllllll11 tydzien bedzie w czwartek teraz i nie mam az takiego wypoklego- jejku czy to normalne? Moze nie...mam tylko lekko spuchniete podbrzusze...
Ja też nie mam brzucha a dziś 13t1d. Bardzo się bałam ale na wizycie dziś wszystko było ok. W oerwszej ciazy też pozno wyszedł. Dzięki temu ze miałam mały brzuch od razu po porodzie go zgubiłam
Tez miała to szczęście ze od razu po porodzie nie miałam brzucha. Nawet tyci flaczek mi nie wisiał. Podejrzewam że w drugiej ciazy może się już tak szybko nie wciągnąć
Agnesdem ja właśnie zaczynam 15 tydzień i też nie mam brzuszka, a podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Zresztą poprzednio urósł mi dopiero w 20 tygodniu i jak wychodziłam z dzieckiem ze szpitala to też już nie miałam śladu brzucha. Zresztą mały brzuszek jest zaletą, bo do samego końca można sobie samodzielnie golić nogi i zakładać buty
Agunia uśmiałam się z tym brzuchem i z tymi sznurówkiami i goleniem Ale to fakt tez miałam malutki z reszta Danielek miał 2980 więc tez był malutki. Ale moja przyjaciółka z pracy miała nie dość ze duży to jeszcze strasznie wyciągnięty do przodu. Jest wysoka i bardzo szczupła więc jak wchodziła wchodził brzuch, brzuch jeszcze brzuch a ni i Ona . Biedna miała problem z jakąkolwiek sukienką, ja ganiałam w tuniczkach a ona nie dość ze w nie się nie mieściła to jeszcze każda z przodu była w okolicach ud a z tyłu sięgała do kolan
Pozwolę sobie pochwalić się swoim brzuszkiem z ciąży z Emilka (4 dni przed porodem).
Wiem ze był maleńki i teraz liczę na taki sam, ale widzę po sobie ze jednak to prawdę ze w kolejnych ciaza ch brzuszek wyskakuje trochę wcześniej.