AgnesBest
Fanka BB :)
dzięki, całuję go już od rana bez opamiętania hihi :-)Agnes ucaluj Igorka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzięki, całuję go już od rana bez opamiętania hihi :-)Agnes ucaluj Igorka
Buziaczku Moj Macius jak byl maly to smakowala mu tylko bananowa kaszka. Innych nie chcial pic (a w zasadzie jesc;-)). Co do plam, to wiem z doswiadczenia, ale trzeba zapierac od razu, bo jak zaschna, to juz zostana slady (zazwyczaj takie zoltawe) -pare rzeczy tak sobie zniszczylam.Ja tez podaje malej tylko i wylacznie sloiczki z hippa organic , wczoraj zaczelam podawac zupke jarzynowa i nie za bardzo nam szla dzis dokupilam marchewke mloda z ziemniaczkiem , pudding ryzowy, bananek z brzoskwinka, i sam bananek starty. zobaczymy jak jej bedzie szlo, bo kaszke bananowa bardzo lubi malinowa tez , ale inne jedzonka nie bardzooo, a jak strasznie brudzi ta zupka jarzynowaBlania wczoraj jak jadla to plula to standard u Niej
i dzis mialam wszedzie plamy
a jakie soczki podajecie marchewkowe?? jakies specjalne z hippa bobiwita czy kubus lub pysio dla dzieci ???? bo ja podaje tylko herbatke Blaneczce lub plantex ..??nie podawalam nigdy zadnego soku a moze samemu robic z ogranic marchwi???? bo tez zwykle to nie wiadomo gdzie rosaly jak myslicie???
jestem w tym ciemna
![]()

Ja tez za niedlugo zrezygnuje z gondolki. Bo Grzesio juz ledwo sie w niej miesci.dzięki dziewczyny za info na temat wózka, dzisiaj gondolę wyrzucamy i najwyzej bedziemy spacerówkę na leząco trzymac i zakladac spiworek na nózki. Zobaczymy jak się ni spisze to spowrotem zalozymy.
U nas dzisiaj sliczna pogoda i bylismy 2 godziny na dworzu:-):-), Igus spal jak zabity a teraz szaleje na podlodze. On się sluchajci kręci wokół wlasnej osi, na luzku nie ma szans go zostawic dlatego podloga jest najbezp.
A mojemu pare razy sie dopiero zdarzylo przewrocic na brzuszek.
A potem zauwazylam,ze roznica miedzy naszymi smykami to prawie miesiac. Wiem, ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie, ale skoro jest taka roznica, to jestem spokojniejsza. Mam nadzieje, ze Grzes tez za miesiac bedzie juz umial sie tak ladnie przekrecac.:-)tu masz na przyklad:;-):-)Dziewczyny!Gdzieś trafiłam na wątek a propos zabaw z dziećmi w róznym wieku.Czy któraś z Was wie może gdzie go odnaleźć?!
Zobacz załącznik 59599

.Musiała mocno się zmęczyć po 3 godzinach snu w tym przenosnym urzadzeniu, bo chrapie aż się ściany trzęsą;-)
!