emi7
Lipcowa mamusia' 07
kurcze mam nadzieję ze te wirusy Was dziewczyny opuszczą a nas nie zaatakują, koszmarny okres bo chorób mnustwo
, jeszcze raz życzymy zdrówka wszystkim Mamusiom i Maluszkom:-);-)
Asiulinko masz racje z tym wiekiem Igorek urodzil się 2 lipca także sam początek lipca i tak jak niektóre dzieciaczki dopiero skonczyly czwarty miesiąc to Igorek zaraz skończy piąty a w rozwoju dzieci taki okres to kupa czasu,
Poza tym to tak jak piszesz kazde dziecko rozwija się w swoim tempie i lepiej nie panikowac ja staram się tego trzymac.
Wiecie od jakichs 3 wieczorów Igorek po polozeniu go spac do godz 23 budzi się co godzina z dosyc mocnym placzem, spi bardzo plytko i niespokojnie. Przechodzi zaraz jak go wezmę i tak najlepiej jakbym go nosila. Po 23 usypia mocno i spi prawie do rana. Nie mam pojecia co to moze byc jak myslicie?
, jeszcze raz życzymy zdrówka wszystkim Mamusiom i Maluszkom:-);-)Asiulinko masz racje z tym wiekiem Igorek urodzil się 2 lipca także sam początek lipca i tak jak niektóre dzieciaczki dopiero skonczyly czwarty miesiąc to Igorek zaraz skończy piąty a w rozwoju dzieci taki okres to kupa czasu,
Poza tym to tak jak piszesz kazde dziecko rozwija się w swoim tempie i lepiej nie panikowac ja staram się tego trzymac.
Wiecie od jakichs 3 wieczorów Igorek po polozeniu go spac do godz 23 budzi się co godzina z dosyc mocnym placzem, spi bardzo plytko i niespokojnie. Przechodzi zaraz jak go wezmę i tak najlepiej jakbym go nosila. Po 23 usypia mocno i spi prawie do rana. Nie mam pojecia co to moze byc jak myslicie?

Nie raz to przezywalam i pewnie jeszcze nie jeden raz bede miala wszystkiego dosyc.
Ale takie sa (chyba) uroki macierzynstwa, ze sa momenty piekne, ktore dodaja skrzydel i takie...ze szkoda gadac.
nie wiem skad bierze tyle siły. Na widok fridy jest ryk niesmowity nawet jak jescze nic nie robie. Przykro mi go tak meczyć ale wiem że to dla jego dobra.