Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dodaje czasem plynu persil tez sensitive ale
tylko ladnie pachnie i miekkie sa ubranka . ale plamy nadal sa ja mysel ze trzeba poprostu opdrazu zdejmowac i zapierac wtedy moze sie uda uniknac plam chociarz to tez nie zawsze , ma bardzo mocny barwnik. Może to sprawka tego Golda bo ten Sensitiv jest chyba za słaby mimo to że świeże plamy jeśli mam taka mozliwośc to od razu namaczam a później piorę.buziaczku,oznajmiam,że stuknęło Ci 1900 posta.
julkowa,ze względu na nową pralkę ze wsadem 8kg,piorę i małego i nasze to mieszam po połowie Persil Gold i Sensitive,mam funkcję namaczania i wsio schodzi.
Tu Olo
A piore w Jelpie. Zresztą zauważyłam, że jak ugotuję, to plamy łatwiej schodzą.
Nie wiem co to za barwniki dodają do słoiczków, że tak ciężko sprać.
Nam dzionek zleciał całkiem całkiem ,mimo że zaczął sie dośc wczesnie jak dla mnie bo Julek od 7 rano rozrabia.Najlepsze w dzisiejszym dniu to to ze dostałam w końcu @ uff aż mi ulżyło.I chumorek sie poprawił.
Dziewczyny w jakim proszku pierzecie ciuszki,bo ja mam problemy z plamami po daniach z zawartościa marchewki.Może macie jakieś sposoby.bo ten mój łobuz to nie ma dnia żeby się nie usmarował przy jedzeniu mimo stosowaniu śliniaków.
Obecnie używam Persila Sensitiv i niestety nie spiera tej marcheweczki ani nawet śliny z białych bodów.Na samym początku stosowaliśmy tez Lovele,Jelp ale wtedy nie mieliśmy jeszcze takich plam.Więc nie wiem czy się sprawdzą.
kurcze i znow mi zmarnieje dziecko ...schudnie w oczach:-(
ja tez go uzywam ale dodaje proszku jeszcze, bo slabo dziala fakt jest fajny , bo ma super konsystencje jest wydajny ladnie pachnie i nie drrogi.ale plamy zoastajaBuziole dla siedmiomiesieczniakow:-)
Laura marudna dzis wiec zabrala mi caly dzionek
Buziaczku ja uzywam tego Persila sensitiv w zelu i jestem zadowolona.Ale z doswiadczenia wiem ze co kraj to inny jest w PL calkiem inaczej pachnie

Naprawde az mi sie milo zrobilo, bo Tescie mowia ze to caly Ojciec , a ze mnie prawie nic nie maBuziaczku,w avatarku jakbym Ciebie widziała;-).
:-( a ja strasznie pragnelam by byla ze mnie