reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mój się właśnie produkuje i pognałam starego do Lidla po chuteczki,bo się wczoraj skończyły

Witaj Nusia ciesze sie ze jestes , widzialam gdzies juz Twpoj nick wczensiej i tak jakos pomyslalam ze to mozesz byc TyHej Mamuski, to ja Niusia_23, aczkolwiek teraz pod nickiem Niuia_83, musialam sie zarejestrowac na nowo, bo cos niechcialo mi dzialac na starym koncie, nie wiem dlaczego
Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).
Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.
OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)
Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.

Dziekuje za podpowiedzi , dzis zaserwowoalam rybke na obiadekSobie zrób naleśniki na słodko a swojemu paszteciki i barszczyk albo placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.
Za mną chodzi ryba po grecku

UUuuuu to jakis magiczny masz proszek do ubran u nas zadko sie spiera marchewka jabluszko predzejJabłko nie spierze się nawet po najlepszym proszku i po vanische. U nas marchewka się spiera. i to zwykłym proszkiemale używam BOBASA i po nim też nie ma śladu marchewki.
Bałam się po soku z jagód ale też ładnie zeszło.

co tam dzis robicie dziewczyny ??
a ja mam pytanie czy wiecie lub znacie jakies domowe sposoby na tradzik ? na plecach mam i na buzi i to coraz wiekszy nasila mi sie i walcze juz z tym jakis czas, zadne kosmetyki nie pomagaja :-

I
iiwka
Gość
Buziaczku u mnie i u osób mi bliskich co mają dzieciaki żadna plama z jabłka się nie sprała.
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
Ja polecam na tradzik szare mydło buziaczku.
My pierzemy w jelpie , plamy z jablek zostaja, z marchwi schodzą.
Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?
Pozdrawiam.
My pierzemy w jelpie , plamy z jablek zostaja, z marchwi schodzą.
Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?
Pozdrawiam.
Dzieki Saratoni za odpowiedz, postaram sie myc takim mydelkiem 

wiem wiem ze dziwnie pachnie, le moze akurat pomoze, postaram sie ja nawilzac , ale czym by nie zatkac porowBuziaczku szeremydełko jest dobre ale bardzo wysusza skóre wiec musisz tez ja dobrze nawilzać. Może metoda pracochłonna ale wydaje mi sie ze skuteczna no i smierdzi to szare mydło troche.

Marta1981
Rodzyneczka
Ja dla Olka kupuję w aptece mydło bez mydłaa DER-MED i jest rewelacyjne,ok.35zł za 150 ml.
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Sprawdzam Dawidkowi i staram się odciągać mu w czasie kąpieli, troche się boję że go uszkodzę... Ale mojemu nie schodzi...Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?
Z tymi chłopakami to same problemy: jak nie jajeczka to siusiaki:-(
pozdrawiam