Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj Nusia ciesze sie ze jestes , widzialam gdzies juz Twpoj nick wczensiej i tak jakos pomyslalam ze to mozesz byc TyHej Mamuski, to ja Niusia_23, aczkolwiek teraz pod nickiem Niuia_83, musialam sie zarejestrowac na nowo, bo cos niechcialo mi dzialac na starym koncie, nie wiem dlaczego
Buziaczku, ja robie jutro lososia z warzywkami (brokulki,kalafior,groszek,marchewka) i do tego dziki ryz(bardzo dobry i zdrowy).
Teraz juz zmykam spac, a jutro nadrobie zaleglosci na pozostalych watkach.
OCzywiscie zycze wszystkim maluszka wszystkiego najlepszego z okazji skonczenia 7miesiaczka (troche po czasie, ale lepiej pozno niz wcale), mam nadzieje ze Wy i Wasze pociechy macie sie dobrze, jutro poczytam co skrobalyscie przez ostatnie dni;-)
Pozdrawiam cieplutko i zycze dobrej nocki.

jak tam Synus pokaz nam go ;-)ciekawe jak wyglada teraz 
Dziekuje za podpowiedzi , dzis zaserwowoalam rybke na obiadekSobie zrób naleśniki na słodko a swojemu paszteciki i barszczyk albo placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym.
Za mną chodzi ryba po grecku

UUuuuu to jakis magiczny masz proszek do ubran u nas zadko sie spiera marchewka jabluszko predzejJabłko nie spierze się nawet po najlepszym proszku i po vanische. U nas marchewka się spiera. i to zwykłym proszkiemale używam BOBASA i po nim też nie ma śladu marchewki.
Bałam się po soku z jagód ale też ładnie zeszło.

wiem wiem ze dziwnie pachnie, le moze akurat pomoze, postaram sie ja nawilzac , ale czym by nie zatkac porowBuziaczku szeremydełko jest dobre ale bardzo wysusza skóre wiec musisz tez ja dobrze nawilzać. Może metoda pracochłonna ale wydaje mi sie ze skuteczna no i smierdzi to szare mydło troche.
ja kiedys mialam krzajke na stopie (na basen chodzilam) i zarazilam sie mimo ze mialam klapki to wlasnie szare mydlo mi pomoglo to wyleczyc
Sprawdzam Dawidkowi i staram się odciągać mu w czasie kąpieli, troche się boję że go uszkodzę... Ale mojemu nie schodzi...Mamusie chłopców - sciagacie swoim synkom napletek? Moja koleznka ma synka w wieku naszych i jemu juz cały schodzi. Jak to jest?