Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o kurcze nawet nie wiedzalabym jak mam to robic i kiedy , zeczywiscie powazna sprawaSprawdzam Dawidkowi i staram się odciągać mu w czasie kąpieli, troche się boję że go uszkodzę... Ale mojemu nie schodzi...
Z tymi chłopakami to same problemy: jak nie jajeczka to siusiaki:-(
pozdrawiam
kurcze chyba dobrze ze mam dziewczynke , a jak sie nie bedzie sciagac to co sie stanie ? nie jestem wtajemniczona wogule
a ja chcialam miec synka 
nie nadawalabym sie chyba na mamusie synka 
Dziewczyny prosze Was o porade....w marcu najprawdopodobniej bede musiala wrocic do pracy:-dry: i nie wiem jak to dalej bedzie...chcialam Amelke karmic do roku piersią,ale w tym wypadku pewnie nie dam rady...no chyba ze sciagałabym sobie pokarm,ale tu tez problem bo za duzo to juz nie udaje mi sie ściągać.Więc co mam w tym przypadku zrobić? przejsc na sztuczne?

a tu klops....A o tych przerwach w pracy to nie wiedzialam....co prawda nie pracuje w Polsce ale pewnie tu tez cos przysługuje.W środe ide na rozmowe z szefem wiec sie zapytam i zobaczymy