Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale czego sie nie robi dla dzidzi. Oczywiscie zastanawiam sie nad sztucznym ,ale nie wiem jakie bo maly ma lekka skaze bo moim mleku , a jakie sztuczne mu podac ?Usiadłam i pomyślałam jak to było jak przy córeczce wracałam do pracy.Dzis udało mi sie ściągnac tylko 60 ml:-( kurczaki ciezko bedzie....musze zaopatrzyc sie w te woreczki i zobaczymy
Byłam pewna ze mleka mozna mieszac ze sobąa tu klops....A o tych przerwach w pracy to nie wiedzialam....co prawda nie pracuje w Polsce ale pewnie tu tez cos przysługuje.W środe ide na rozmowe z szefem wiec sie zapytam i zobaczymy
dzieki za odpowiedzi pozdrawiamy
.A jeśli wszystko OK to na zwykłe modyfikowane.My jedziemy na sojowym ISOMIL-u,też na recept,trochę ciężko się rozpuszcza al można je po przygotowaniu trzymać w lodówce 48 godzin.Ja przeważnie robię zapas na 1 karmienie
:-).Tak możesz łączyć, mleko z różnych dni.Jasnima-nie wiem czy dobrze rozumiem....to znaczy,ze mozna rozmrozone mleczka łaczyc ze sobą? te ktore były ściagane w róznych dniach?byloby super....
musze zobaczyc czy ten laktator tufi u nas w uk mozna kupic...
tak bardzo chce karmic Mała cycem do roku,że boje się poprostu że przez ta prace zaniknie mi pokarm