Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale czego sie nie robi dla dzidzi. Oczywiscie zastanawiam sie nad sztucznym ,ale nie wiem jakie bo maly ma lekka skaze bo moim mleku , a jakie sztuczne mu podac ?Usiadłam i pomyślałam jak to było jak przy córeczce wracałam do pracy.Dzis udało mi sie ściągnac tylko 60 ml:-( kurczaki ciezko bedzie....musze zaopatrzyc sie w te woreczki i zobaczymy
Byłam pewna ze mleka mozna mieszac ze sobąa tu klops....A o tych przerwach w pracy to nie wiedzialam....co prawda nie pracuje w Polsce ale pewnie tu tez cos przysługuje.W środe ide na rozmowe z szefem wiec sie zapytam i zobaczymy
dzieki za odpowiedzi pozdrawiamy
.A jeśli wszystko OK to na zwykłe modyfikowane.My jedziemy na sojowym ISOMIL-u,też na recept,trochę ciężko się rozpuszcza al można je po przygotowaniu trzymać w lodówce 48 godzin.Ja przeważnie robię zapas na 1 karmienie
:-).Tak możesz łączyć, mleko z różnych dni.Jasnima-nie wiem czy dobrze rozumiem....to znaczy,ze mozna rozmrozone mleczka łaczyc ze sobą? te ktore były ściagane w róznych dniach?byloby super....
musze zobaczyc czy ten laktator tufi u nas w uk mozna kupic...
tak bardzo chce karmic Mała cycem do roku,że boje się poprostu że przez ta prace zaniknie mi pokarm