Alkmena i zebrra - ja ostatnio odczuwam kilka razy dziennie niby to skurcze, niby napiecie w macicy..gin powiedziala mi ze to moze byc zwiazane z infekcja, a zeby zapobiegac to 2x dziennie 1 tabl magnezu... lub no-spa jezeli jest naprawde ciezko.
Patina - strasznie zakrecone te terminy! Mam nadzieje, ze mi nie pomotaja za bardzo..aczkolwiek gin nie odzywajac sie (a ogladajac wyniki usg) nasmarowala mi w Karcie ciazy 14 i 2/3 tyg... wiec kurcze nie wiem..moze tez mi ciaza wymlodniala
Jesli chodzi zas o
witaminki - ja jadlam folik i wit.E przed ciaza 2 miechy i potem.. a od 10 tyg przeszlam juz na tabl dla ciezarnych, rownoczesnie mlocac owocki

Bo co jak co, ale naturalne duzo lepiej sie wchlaniaja do org.. wloski mam raczej gestsze, paznokcie nie kwitna, skora jedrna jest - wiec zaszkodzic, nie zaszkodzilam
Kofeinka.. ehhh... kawoszem nie jestem, ale jak siedze w domu to potrafie 12 kubkow herbaty wypic.. teraz jednak poswiecam sie dla dzieciaczka i zeszlam do 3 slabych..siuskow prawie
...i w sumie troche za
alkoholem mi sie ckni.. nie zebym byla alkoholik jakis, ale tak od czasu do czasu 1 drink.. albo pifko..albo lampka wina.. ehhh

a po porodzie bedzie karmienie, wiec tez lipa
Nicoya - karm mezulka pomidorowka, bo badania byly swiatowe i wyszlo, ze mezczyzni objadajacy sie pomidorowka i ketchupem rzadziej na raka prostaty zachorowuja!!!

powaga

mialam z tego kolosa 5.0 ;-))))
Ewa - pieczarki.. mniaaaam

jak tylko przynosze ze sklepu, zjadam kilka surowych

nie wiem co w nich takiego magicznego jest hihii
zebrra - nie mow ze intelekt spada.. mam przed soba 8 egzaminow do zdania!!!
Pocieszam sie tym, ze mam teraz "2 mozgi"

nie przyjmuje wiec do wiadomosci obnizenia IQ !