Marchewa - a kiedy szukuje Wam się ten wyjazd? Po macierzyńskim już?
magdalenka - ja chciałabym tylko dlatego, ze chyba na takim badaniu będzie można stwierdzić czy jest ok (chodzi mi o brak pomiaru NT w moim przypadku) i tylko dlatego. Muszę jeszcze przekonać męża a przede wszystkim rozejrzeć się ile 4D kosztuje w Warszawie.
bazylia - w takim razie jeśli w ciagu ostatnich 12 miesięcy przed urlopem macierzyńskim będę miała powiedzmy 4 premie tzn. że moja pensja na macierzyńskim będzie wyższa?
Marchewa - współczuję, mnie czeka załatanie dziury przy szyjce zęba w trójce

byłam nawet zapisana do stomatologa przed ciążą aby zrobić ten ząb ale musiałam odwołać wizytę a teraz nie wiem czy wytrzymam to bez znieczulenia

na szczęście ząb nie boli
zebrra - ja też chodzę do dwóch lekarzy (ta od nadciśnienia mówila, że jak gin mi nie da zwolnienia to ona mi da) trudno wymagać abyś u gin leczyła nadciśnienie i gin na 100% powinna rozumieć, ze leczysz się u drugiego lekarza specjalisty:-) , moja gin sama mnie się pytała, czy chodzę do lekarza od nadciśnienie, wiec się nie przejmuj - wydaje mi się, ze jak pójdziesz do gin to nie widzę problemu aby dała zwolnienie do 20.02 albo i dłużej (chyba, ze masz wizytę u specjalisty od nadciśnienia akurat 20.02) i wolisz zwolnienie od niej. A tak wogóle to jest jakaś różnica miedzy zwolnieniami od dwóch róznych lekarzy? :-) A jakie masz teraz ciśnienie? Ja mam tak 130/80 :-)