wlasnie wrocilam z 2,5 spaceru i padam na twarz!!! ale mysle ze dzidziusiowi to na dobre wyjdzie.. wieczorkiem czeka mnie jeszcze godzine spaceru - za dobra zona jestem i oddalam mezowi auto dzis
A wiecie co??? Wygralam w Radiu Roxy Fm 4 bilety do kina

))))))))
film malo ambitny (Uklad idealny),komedia - ale i tak sie ciesze, bo nigdy nic nie wygralam

i do tego mam darmowe cus z kafejki dla kazdej osoby od biletu
a teraz "robie sobie dobrze"

i pozeram wymarzonego od kilku tygodni Hiszpana.. ach ta bita smietana... ach te bezy..... mniiaaam
Magdalenka witam imienniczke! albo raczej nickowiczke
bazylia nie wierze, zeby Citrosept Ci zaszkodzil, ale potem jeszcze bys mie po sadach ciagala

Wiec Rutinoscorbin.. albo tanszy Cerutin (6 zl za 100 tabl.)
a te nowe spodnie to chyba cud krawiectwa

ja, gdy sie pokazalam bratu w sztruksach ciazowkach to mi powiedzial - ALE CI DUPA UROSLA ! hehe... nie brzuch, tylko DUPA
Grubelek ja niestety czasem wypuszczam sie do miasta - busem.. ale to kazdorazowo jest traumatyczne przezycie, bo kierowcy jezdza "na wyscigi" i rzucaja pasazerami masakrycznie.. jak sama prowadze autko to NIC mi nie jest, a po busach zawsze mnie boli brzuch i raz nawet wymiotowalam (na szczescie w drodze do domu, nie do miasta

)
Julcia witam!!!! ja tez podobno 14 lipiec, wiec moze bedziemy przec w tym samym czasie

a skad jesteS?
zebrra super ze jedziesz w gorki!!! sama bym sie chetnie przejechala.. za nartami tez mi sie teskni stad tej zimy caly czas chodze w kurtce narciarskiej

))
a serow plesniowych nie jem, bo mi wizualnie i zapachowo nie odpowiadaja

oscypek tez jest zly, dobry jest pospolity ser bialy albo zolty