• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

No właśnie... mozna jeść oscypki, czy nie??? Wiem, że żadnych pleśniowych nie można, camembertów itp, ale oscypki, chyba tak, co???

reklama
No ładnie Zebrra a fete? Ja ostatnio wcinam bardzo dużo :szok: Ciągle mam ochote na sałatke grecką z oliwkami i fetą ;-) dziś też robie. Ale chyba w rozsądnych ilościach to wszystko można... :confused:

Ja nie jem pleśniowych - bakterie!!! (juz mam obsesję :)
Zebrra, zazdroszczę totalnie tych gór! ja jestem znad morza, więc kazdy wyjazd w góry to dla mnie radocha jak u dziecka. W tym roku nie bylismy, bo przykro by mi było siedziec z nosem przyklejonym do szyby i patrzec jak inni jezdzą.. chociaż w sumie nie mieliby za bardzo na czym :-)

witam serdecznie lipcowe mamuśki

chętnie do Was dołącze jeśli pozwolicie ja również mam to szczęscie i będe mamą podobno 14 lipca:-)
Często Was czytałam ale dopiero teraz postanowiłam że zaczne pisać.
To co moge tu z Wami zostać?

Julcia, jeśli tylko zechcesz, to pewnie, że możesz zostać :)

a co do serów: mój lekarz twierdzi, że nawet pleśniowe można, bo przecież nikt nie będzie jadł ich kilogramami. Więc wszystko z rozsądkiem trzeba traktować.

no dzieki wielkie
nie jestem zbyt dobra w obsłudze kompa i nie moge poradzić sobie z suwaczkiem.Już kiedyś ktoś pisał jak to zrobić ale teraz nie moge znależć czy moge liczyć na pomoc:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry