reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

kurczę ja tu wchodzę a tu 4 strony do czytania!!!!i weź nie siedź w kompie:wściekła/y::-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
milla,-daj głos? hau hau już :laugh2:;-)jestem:) aparatka z ciebie;-)dzięki za propozycje z lekarzem ale do Poznania mam troszkę za daleko(nieco więcej jak 30 km)i mąż będzie huczał że sobie znowu coś wymyśliłam...pójdę do innego w innej miejscowości-ponoć dobry jest zastępcą ordynatora w szpitalu w pobliskiej mieścinie:tak:to ty mieszkasz w poznaniu czy w Warszawie bo już nie wiem:)

zebrra kochana już jestem:)super masz z tymi górami ja byłam w zakopcu przed świętami, krótko ale intensywnie-uwielbiam oscypki i myślę że nie zaszkodzą jest to ser wędzony tyle że owczy....

JulciaS-fajnie że jesteś wśród nas, zaraz dopiszę cię do listy:)
Bazylia a gdzie konkretnie mieszkasz? trójmiasto? ja pochodzę z Gdańska a za mężem przybyłam pod Poznań...
Grubelku- ja kocham sałatkę grecką, ale na tych pędzonych warzywach:no: to raczej nie rób za często(zobacz że pomidory się prawie nie psują,mogą leżeć i leżeć.....
Agaa witaj ponownie;-)

reklama
a i dzięki dziewczyny za ciepłe słowa jeśli komuś-do kogoś nie napisałam proszę o wybaczenie ale córcia mi tu marudzi, mąż już wywala od kompa(sam chce tu zasiąść) ...co do cytologii-już mi lepiej, naprawdę, siostra moja ma 1 grupę i znowu jestem gorsza od niej:-p:laugh2: a mało co wiedziałam na ten temat, martwiłam się tym gronkowcem i bakteriami, ale skoro nie ma czym się martwic to jestem szczęśliwa:) buziaki

Marika, Poznań rządzi. :-):-) W Wawce nie mogłabym mieszkać (przepraszam Was, warszawskie kobietki; może gdybym znała ją nie tylko "od służbowej strony", nie miałabym takiej awersji :zawstydzona/y:). Na razie udało nam się do niej nie przenieść i wolałabym, żeby tak już zostało.

Widzę, ze moje spodnie wzbudziły furorę jeszcze przed oficjalną prezentacją :-) Obiecuję, ze jak tylko wrócę do domu, to zrobię foto, tutaj w pracy mogliby pomyslec ze mi w ciąży całkiem odbiło...
Mila, moja rodzina jest z Poznania, ale dawniej tam nie bywałam, dopiero od jakichś 2 lat.. I własnie to była pierwsza wycieczka mojego malucha w brzuchu, balowaliśmy ze znajomymi w jakims klubie, zwinęłam się o 2 i niezmiernie się dziwiłam ze tak wczesnie mi się chce spac.. :-)
Marika, ja też pochodzę z Gdańska a mieszkam w stolicy. Chodziłam do ogólniaka we wrzeszczu, a Ty? :))
Zebrra, zanosi się na to, że bedziesz musiała w całą polskę te oscypki rozesłac ;)))

to znowu ja:)
Zebrra pomysł na bezmięsny obiad...:no: nie wiem zupka warzywna może? (już pewnie nieaktualna propozycja)ja dziś miałam fasolkę po bretońsku :-p(teściowa robiła)
magdalenko też byłam na spacerku-moje nogi to odczuły boleśnie, mam bliziutko las, więc go wykorzystuje maksymalnie;-)
gratuluje wygranej w radiu, ja wygrałam coś dwa razy, raz w gazecie torbę skórzana(babcina strasznie:zawstydzona/y:) "od batyckiego"(to taka firma)
a drugi raz wyciełam kupon z gazety"dziecko" i wysłałam , dostałam karton zabawek, grzechotek, butelkę, akcesoria do jedzenia dla dziecka canpol babies i ja głupia to powydawałam koleżankom którym urodziły się małe dzieci-a teraz muszę wszystko kupić.....a z resztą....ważne że wygrałam cokolwiek w swoim życiu:tak:

Milla skad jestem? hymm obecnie mieszkam i pracuje w Szkocji i tak juz od 2 lat,ale mam nadzieje ze za jakis roczek bedziemy juz w Polsce a konkretnie w Łodzi bo jednak wsrod swoich najblizszych najlepiej.

Ja tez juz mam zakupione (2 tyg temu)spodnie dzinsowe z takim materialem na brzuszku,sa super wygodne i super drogie:szok: ale skusilam sie.Mam jeszce jedne tylko ze sztruksu dostalam je od kolezanki lecz jeszce sa na mnie w pasie za duze.

A tak gdzies od tyg mam wielgachny apetyt na jablka, jem ok kg dziennie,mdlosci przeszly juz prawie calkowicie tylko nie moge jezdzic samochodem bo od razu jestem chora:sick:.Przytylam ok.5kg,brzucholek juz mi wywalilo,ciagle smaruje oliwka zeby tylko zadne swinstwo nie wylazło.

Mila, wszyscy moi znajomi z 3miasta pukali się w głowę, jak przenosilam się do wawy, a ja lubię naszą paskudną stolicę :-) Jest tu parę naprawdę ładnych miejsc, tylko trzeba wiedziec gdzie! ludzie tez jacys tacy bardziej energetyczni, takie miałam pierwsze wrazenia po gdańsku, gdzie -przynajmniej w moim towarzystwie - panował totalny marazm.. Zresztą nie ma co porównywać, bo nie o to chodzi, teraz mam super luksus bo jeżdżę na wczasy nad morze za darmo :-)

Bazylia ja w centrum Gda mieszkałam z "buta" na długą miałam jakieś 15 min, siostra moja mieszka na Zaspie-a więc moi rodzice, przyjaciele ze szkoły i podwórka tam pozostali...a ja tu w obcej stronie:) ale Wielkopolskę da się też pokochac:) ma to "coś";-)

Mila może kiedyś się spotkamy:) Nicoya też z tych stron co my i my tu już kombinujemy ze spotkaniem:)
Zebrra
to jak podać ci adres aby oscypek dotarł:);-)-żartuje! przestańcie ją stresować bo dziewczyna zbankrutuje!przez nas i wpadnie w depresje!!! :szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
No dobra, Bazylka, desancie gdański, skoro po tych latach w Wawce zdołałaś ją polubić, to nie będę Ci proponować, żebyś kiedyś w moim imieniu utrąciła z procy nos Syrence... :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry