marika
Fanka BB :)
kurczę ja tu wchodzę a tu 4 strony do czytania!!!!i weź nie siedź w kompie

milla,-daj głos? hau hau już
;-)jestem
aparatka z ciebie;-)dzięki za propozycje z lekarzem ale do Poznania mam troszkę za daleko(nieco więcej jak 30 km)i mąż będzie huczał że sobie znowu coś wymyśliłam...pójdę do innego w innej miejscowości-ponoć dobry jest zastępcą ordynatora w szpitalu w pobliskiej mieścinie
to ty mieszkasz w poznaniu czy w Warszawie bo już nie wiem
zebrra kochana już jestem
super masz z tymi górami ja byłam w zakopcu przed świętami, krótko ale intensywnie-uwielbiam oscypki i myślę że nie zaszkodzą jest to ser wędzony tyle że owczy....
JulciaS-fajnie że jesteś wśród nas, zaraz dopiszę cię do listy
Bazylia a gdzie konkretnie mieszkasz? trójmiasto? ja pochodzę z Gdańska a za mężem przybyłam pod Poznań...
Grubelku- ja kocham sałatkę grecką, ale na tych pędzonych warzywach
to raczej nie rób za często(zobacz że pomidory się prawie nie psują,mogą leżeć i leżeć.....
Agaa witaj ponownie;-)

milla,-daj głos? hau hau już
;-)jestem
to ty mieszkasz w poznaniu czy w Warszawie bo już nie wiemzebrra kochana już jestem
JulciaS-fajnie że jesteś wśród nas, zaraz dopiszę cię do listy
Bazylia a gdzie konkretnie mieszkasz? trójmiasto? ja pochodzę z Gdańska a za mężem przybyłam pod Poznań...
Grubelku- ja kocham sałatkę grecką, ale na tych pędzonych warzywach
to raczej nie rób za często(zobacz że pomidory się prawie nie psują,mogą leżeć i leżeć.....Agaa witaj ponownie;-)

). Na razie udało nam się do niej nie przenieść i wolałabym, żeby tak już zostało.
ale skusilam sie.Mam jeszce jedne tylko ze sztruksu dostalam je od kolezanki lecz jeszce sa na mnie w pasie za duze.