reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
No witam się nareszcie :) Przebrnęłam przez wszystko co napisałyście :) Powiem Wam szczerze, że mi w tych górach to wcale nie było tak dobrze...to chyba kwestia ciśnienia... ja mam nadciśnienie i tam jest zupełnie inaczej niż na "nizinach" :) bolała mnie głowa i cały czas było mi niedobrze, ale generalnie pomijając moje samopoczucie było bardzo, bardzo fajnie :) Oscypki przywiozłam, wiec jakby coś zapraszam :)
Śmialiśmy się jadąc w tamtą stronę, że im bliżej gór tym mniej śniegu i kurczę sprawdziło się :) tam temperatura była +6 do +9, a w Warszawie w nocy -13... koszmar... dopiero jak wracaliśmy to im blizej Warszawy tym wiecej trzeba było na siebie założyć... :) Nie przydały się sanki i kombinezon dla Wiki, bo było piękne słońce... no ale nic straconego, dzisiaj pójdziemny na sanki :)

Miłego dnia Kobietki :)

Mila wielkie dzięki i za komplement odnośnie mojej Oli, i za odpowiedź....faktycznie to temat rzeka,:no: polska służba zdrowia :dry: ech..
Co do szpinaku spróbuje na pewno i kupie mrożony;-)

Zebrra super że już z nami! kurczę nawet nie wiesz jaką mam chęć na te oscypki takie prosto od bacy:happy2:

Byliśmy wczoraj z mężem w kinie na "Rysiu" teksty dobre! można się pośmiać...z fabułą gorzej....:dry:, a małe w brzuszku jak mnie kopało! szok bardzo intensywnie !:-p

Znowu piszecie o tyciu, tak się cieszyłam że tylko kilogram ale po tych kebabach, hamburgerach, faworkach,pączkach teściowej i wieczornym obżarstwie boje się wagi-naprawdę( i znowu z własnej winy):dry::wściekła/y::no:

Co do tych oscypków to uśmiałam się, bo oczywiście były trzy rodzaje: mieszane, owcze i kozie... wiec pytam tej kobiety, skad mają owcze mleko skoro owce teraz na hali, a ona do mnie, że mam się nie wymądrzać, bo jej kolejkę przegonię... Dodam tylko, że oczywiście te niby owcze są najdroższe...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) Cześć
Zebrra mam pytanko???dostalaś te zamawiane w wyprzedarzy akcesoria?przewijak,posciel itp????i jak zadowolona jestes????
Hej Marika - córcia sliczna, ale bedzie z niej pannica!!!!!!

pisałam Ci już bardzo dawno temu o tym TU :) to było 05/02 :) czy jestem zadowolona? generalnie bardzo ładne rzeczy, ale zobaczymy po praniu :) wypiorę dopiero przed porodem :) A Ty jak? Podobają CI się?

Cześć dziewczynki,
Marika, śliczna mała!
Zebrra, dzień dobry po powrocie, dobrze ze juz jesteście
Mila, wyjęłas mi to wszystko z ust.. Płakać mi się chce jak włączam tv, więc profilaktycznie nie włączam wcale.. Moja przyjaciółka, która wyruszyła kilka lat temu w daleką podróż i utknęła w Nowej Zelandii, pyta czy wracac, a ja krzyczę niczym ojciec braci z "300 mil do nieba" - nie wracajcie! Smutek i żałość, nasi rodzice cieszyli się, ze przyjdzie nam życ w innych, lepszych czasach niz im.. a tu moze czasy inne, ale czy lepsze..? :no:

Dziewczyny, ciągle nie czuję żadnych ruchów, zaczynam się niecierpliwić.
I wiadomośc dnia - byłam dzisiaj u bardzo ciekawej pani doktor, która stwierdziła, że wymazu mi nie zrobi, bo to za wczesnie aby wykurzyc gronkowca, uparcie nazywała mojego chłopaka moim mężem, co mi działalo na nerwy, bo póki co, męża nie mam i nie zamierzam miec i jest to wyłącznie moja sprawa, a na koniec.. stwierdziła, że prezerwatywa przepuszcza gronkowca??!!! eeeeee????!!!!!!

Bazylia witaj :)
Co to znaczy, że za wcześnie, żeby wykurzyć gronkowca? Bo jakoś tego nie łapię...
Co do męża-niemęża, to nie wkurzaj się, bo to niestety nic nie zmieni (niestety w podświadomości większości tatuś musi równać się mąż...)
A czy prezerwatywa przepuszcza gronkowca???? Nie mam pojęcia prawdę mówiąc...

witam

Magdalenko z mojego usg wynika ze maleństwo miało 12cm to był 17tc. z tego co czytałam jest to normalne dodam że jestem niska i mój maz też nie jest za wysoki a Mila pisała że oboje są duzi więc może od tego to zależy. Według różnych gazet czy artykułow w necie to dziecko ma 18 cm w 20tc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry