reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa jesli chodzi o przewijak, to tak samo zrobiłam się w konia... ale trudno, bo w między czasie okazało się, że moja przyjaciółka odda mi taką komódkę, czy jak to nazwać z wanienką, przewijakiem i dwoma półkami, więc drugi przewijak może wylądować u babci, albo druga opcja, ze ten mebel z wanienką stanie w łazience (mamy tam sporo miejsca na szczęście) a drugi przewijak połozymy na łózeczku (tylko mąż lub dziadek zrobią mi taką półkę - dopasowaną do przewijaka :))
Jeszcze pytanko, co to jest BRW???

reklama
Dziewczyny, dzięki za zainteresowanie. Na szczęscie w poniedziałek idę już do mojego lekarza (choć tylko w teorii bo mój jest na urlopie i oddelegował swoje pacjentki do jakiejś pani doktor, ale juz mi wszystko jedno) i spytam o tą intrygującą przepuszczalność prezerwatywy :))
Marika, ja mam tę herbatkę Hippa, jest okropna! taka niby owocowa, ale sztuczna, żółta, granulowana i sikać się po niej strasznie chce! ;)

Dziewczyny, mam jeszcze szybkie pytanko: w którym tygodniu lekarze każą Wam przyjść na usg połówkowe, dokładnie w 20-tym? Mój prowadzący bedzie w marcu tylko jeden dzień w pracy (jest na urlopie), więc szybciutko umowiłam się tego dnia na usg, to będzie 21 tydzień, nie za pozno? Jak myslicie?

Ankami dzięki :) nie wpadłam na to :)
Bazylia, ja mam wizytę w 19tc i wtedy dopiero powie mi kiedy mam przyjść na usg połówkowe, ale z tego co czytałam robi się je między 19tc a 22tc...bo przecież ciąża tak naprawdę jest i tak o ok 2 tygodnie młodsza...

Teoretycznie, bo moj maluch na ostatnim usg był starszy o tydzień (wg wymiarów), olbrzym ;)
Widzę zresztą, że Twój też jest o kilka dni większy :-) Dzięki za odpowiedz, wygląda więc na to, że umówilam się w idealnym terminie!

Ja na USG połówkowe jestem umówiona w piątek a więc będzie to 19 tc (końcówka) i wtedy też mam nadzieję ze dowiem się kim jest fasolka.

Ja łykam Elevi i robię to zawsze wieczorem przed pójściem spać -p.dr. powiedział mi że niema znaczenia o jakiej porze dnia je będę łykać.

Teraz moim ulubionym napojem jest Cola i woda cytrynowa z Zywca :-) ,choć wiem że powinnam pić jakieś zdrowe soczki :tak: .Podczas karmienia piłam herbatkę HIPP dla karmiących i w smaku była niezbyt dobra :no:

Moje hormony też buzują :tak: bo zrobiłam się strasznie nerwowa a do tego mój mały Kacperek zaczyna chyba przechodzić bunt dwulatka i poprostu czasami mam go serdecznie dość :szok: Robi mi okropne sceny :wściekła/y:

Dziś byłam na badaniach i znowu 120 zł tam zostawiłam :szok: pobrali mi dwie mega próbówki krwi :tak:

bazylia ja akurat jak pójde na wizyte to bedzie 20 tc i bedzie usg:-)

Ja sie zastanawiam bo mam pytanie odnośnie szlafroku i kapci do szpitala .To bedzie lipiec wiec niewiem czy z polarku nie bedzie za ciepły bo mam :confused:a kapcie całe czy wolne palce .Tez se problem znalazłam ale gdzie sie nie dowiem jak tu;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry