zebrra
Potrójna mama :)
Kochane ależ mnie rozśmieszacie
Ja bamboszków nie robię (zresztą nie potrafię), ale sweterki dla dzidziusia owszem (tylko dlatego że są małe), szaliki jasne nie ma problemu, jakiejkolwiek długości 
Ankami ale ja tylko takie prościutkie rzeczy umiem zrobić... wiec chyba na nauczyciela się nie nadaję...
Marika na obiadek..hmm u mnei pomidorówka z makaronem(taka ciekawostka, do tej pory w ogóle nie lubiłam zup, a teraz zajadam się strasznie
) i kurczaczek z ziemniaczkami i suróweczką 
Mój mąż ma wolne i zrobi sałatkę jarzynową, a oprócz tego musze wykombinowac coś z tymi oscypkami, bo niedługo mi wyjdą z lodówki
A Ty co dzisiaj gotujesz?
Ankami ale ja tylko takie prościutkie rzeczy umiem zrobić... wiec chyba na nauczyciela się nie nadaję...
Marika na obiadek..hmm u mnei pomidorówka z makaronem(taka ciekawostka, do tej pory w ogóle nie lubiłam zup, a teraz zajadam się strasznie
Mój mąż ma wolne i zrobi sałatkę jarzynową, a oprócz tego musze wykombinowac coś z tymi oscypkami, bo niedługo mi wyjdą z lodówki
A Ty co dzisiaj gotujesz?

;-) więc mam luz...a sałatkę tradycyjną to i ja bym zjadła.co do oscypków nic im nie będzie w lodówce, co najmniej tydzień mogą spokojnie leżeć

, została mi łazienka,lustro zachlapane jak by stado kaczek tędy przeszło