reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra, to albo masz modelkę, albo piłkarza... :tak:
Mnie zaczyna coś brać. Gardło mam jakieś takie niewyraźne, rano bolało, a teraz jest takie jakby rozpulchnione. Czy można w ciąży brać Rutinoscorbin? I co bierzecie na ból gardła?

reklama
hej ja tez jestem w 20 tygodniu ciazy wizyte mam 20/3 i moze poznam plec a co do tych bolow w dole brzucha TO TE MI SIE ZDARZAJA ale to normalne tak powiedzial gin moja dzidzia jest zdrowa i duza a maz taki dumny byl z nami na usg i poplakal sie ....kocham moja rodzinke ...pozdrawiam was papap a co do wieku to ja mam 20 lat a moj maz 30 ale wcale tej roznicy nie odczowamy .ZYCZE wam wszystkim zdrowia i pieknego potomstwa!!!!!

hej kobetki kochane... cały czas nad tym myślałam i dzisiaj się zdecydowałam : sprzedaję interes mojego życia, nie wybaczyłabym sobie by w pogoni za pieniądzem stracic tak długo czekanego Promyczka, nie chcę się denerwować co z towarem itd... chciałabym po porodzie jak najdłużej zająć się maleństwem.... jetem po rozmowach z dziewczynami - popłakałyśmy sobie trochę - ale pocieszające że twierdzą że rozumieją moją decyzję.... ufff... wypompowało mnie to psychicznie nie powiem....

szmateksy, ciuchlandie itp - szczerze mówiąc mam mieszane uczucia - co innego wypęszyć coś ciekawego dla siebie a co innego dla maleństwa - bałabym się... nie neguję ale sama bym tam nie kupowała - może mądra jestem bo mam inne wyjście - wybiorę się z mamą do Łodzi i kupię hurtowo, ale pewnie nie uchronię się przed manią kupowania w sklepach jak coś mi się strasznie spodoba.... :-D

Nicoya, najważniejsze jest to, żebyś była pewna swojej decyzji. Mnie wydaje się, że przy dobrej organizacji mogłabyś pogodzić nadzór (wyłącznie nadzór - resztę scedowując na kogoś innego) nad sklepem i opiekę nad dzidziusiem, ale to Ty jedna znasz wszystkie okoliczności swojej sytuacji. Jeśli czujesz, że tak będzie dla Was lepiej, to nie ma się nad czym zastanawiać. :happy:

dzięki mila za dobre słowo... pewna to ja nigdy nie będę, na dodatek zadzwonił do mnie przed chwilką brat i stwierdził że mnie.... nie zacytuję.... Duży jest też za tym by odpuścić sobie - kasę na konto i otworzyć nowe za jakiś czas kiedy będę na to gotowa.... to nie jest takie proste niestety wszystko i wydaje mi się że robię dobrze.... :-)

Nikoya bardzo mądrze!!Pochwalam.Moja siostra była w podobnej sytuacji,też bała sie zostawic pracę,a potem niestety straciła swoją małą kruszynkę.....[*]
Ale póżniej była juz madrzejszai jak tylko poczuła,że coś jest nie tak,to zrezygnowała z pracy,a dodam,ze też miała swój własny interesik,a pozatym jest bardzo ambitna,jeśli chodzi o pracę i całą resztę...
Czasami poprostu trzeba z czegoś zrezygnować...
No a od 4 lat ma córeczkę...i teraz nawet zaczęła studia!
Dlatego uwazam,ze nawet jeśli czasem pozbywamy sie czegoś,to tak naprawde nie tracimy az tak dużo :)
Głowa wzwyż !!!!

Anna_79no własnie...z tym ,ze ja ciśnienie mam narazie dobre,przed ciązą było nieciekawe,ale teraz w normie...
Qrde,poczekam jeszcze...wizyta 27/02.....mam nadzieję,ze nie krzywdzę fasolka?
a jeśli chodzi o brzucholki,to można je jakoś wymyślnie pomalować i zfotkować..
choć same w sobie są też UROCZE i każdy jedyny w swoim rodzaju..

mila333ponoć nie można brac niczego,co zawiera rutynę,czyli:rutinoskorbin,cerutin i inne,trzea sprawdzić w ulotce...
podnosza ciśnienie krwi....tak mi mówiła moja lekarka rodzinna :tak:

Mnie zaczyna coś brać. Gardło mam jakieś takie niewyraźne, rano bolało, a teraz jest takie jakby rozpulchnione. Czy można w ciąży brać Rutinoscorbin? I co bierzecie na ból gardła?
Mila, mi lekarz przepisał Tantum Verde i pozwolił brać lek homeopatyczny na gardło.. angin coś tam. Sprawdzę w domu i Ci napiszę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry