reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Spróbuję powalczyć z tym przeziębieniem samą homeopatią i czosnkiem. Zaczyna mnie kręcić w nosie. Choinka, tak się ładnie trzymałam:wściekła/y:!
Nicoya, skoro już podjęłaś decyzję, to masz kategoryczny zakaz dywagowania, czy jest słuszna, czy nie, bo się wykończysz psychicznie. To jest decyzja Twoja i Dużego, a nie brata, ciotki czy innych osób trzecich. Skoro jest Wasza i przemyślana, to znaczy, że jest najlepsza :tak:.
Zebrra, bardzo fajny artykuł. Z autopsji potwierdzam zbawienny wpływ migdałów na nudności - dzięki nim ani razu w ciąży nie wymiotowałam.
Anna, w wodzie to się lepiej nie fotografujmy, bo Greenpeace porzuci Rospudę i, biorąc nas za uwięzione na mieliźnie wielorybki, przybędzie, żeby wrzucić nas na głębinę :-D...
OK, spaghetti i sałata gotowe, forum zaopiekowane, więc idę się trochę położyć, bo czuję się osłabiona.

reklama
Zebrra ja też biorę rutinoscorbin jak mnie coś łapie, bez przesady-całego opakowania nie zjadam.
Nicoya dobrze że podjęłaś decyzje, szkoda bo szkoda wiadomo,dobre miejsce,fajne pracownice-ale życie się toczy dalej, musisz wybrać to co najlepsze dla Ciebie, a firmę zawsze można na nowo otworzyć-więc luzzz;-)
Ankami z tą płukanką to masz racje-najbardziej ochydne metody są najskuteczniejsze-życie

Mamusie!Czy któraś z was miała jużrobione USG 3d?
Bo ja się wybieram 12/03,to będzie 20 tydzień...nie za wcześnie?
A jeśli któraś miała w tej albo poprzedniej ciąży,to jak wrażenia?
Bo nie powiem,jest to kosztowne... :szok:

Ja też będę miała 3d i szczerze mówiąc, chciałam odpuścic i zmienić na normalne.. kierując się względami estetycznymi (nie podobają mi sie te zdjęcia w sepii), ale potem przeczytałam, że 3d ma znaczenie diagnostyczne dla lekarza - ma większą przestrzeń do oglądania i mu wygodniej przeprowadzić pomiary. Dlatego uważam, że raz podczas ciąży można zaszaleć. Niewiele to już droższe o normalnego usg połówkowego..

mila nie dywaguję... teraz to bym chciała by kupiec pojawił się jutro - zapłacił i nie miałabym nad czym myśleć.... :-D odpoczywaj, odpoczywaj....
marika paskudo - miałaś mi coś przedwczoraj a propo's sklepu w M. powiedzieć hehehehe ja czekam :-)

koniec kropka - decyzja zapadła....

fasolek nie miałam 3D ale te co miały nachwalić się nie mogły więc moze warto?

zabrałam się dzisiaj za gotowanie... zdążyłam już przypalić kapustę na łazanki, zlew w kuchni zatkałam - mimo dobrych chęci - nie nadaje się do kuchni hahahaha

Cześc Lipcówki!
Ja znowu się przywitać wpadłam :zawstydzona/y: Po tym wyjeździe nie mogę niczego nadgonić :wściekła/y: ciągle pranie , sprzatanie jakas przykładna żona ze mnie :szok: okrutne to!!! ;-) Ciągle nadganiam zaległości forumowe, widzę że wszystko Ok! Witam Fasolka bo nie miałam przyjemności :-) a usg 4d ja miałam, ale już taki watek jest - wrażenie bardzo fajne.
To buziaki mamuski uciekam dochodzic do ładu. :tak:

Bazylia, a mój lekarz powiedział, że właśnie ze względów diagnostycznych to można sobie darować to 3D. Jedynie jeśli pod kątem estetycznym chcielibyśmy podejrzeć dziecinę, to możemy się zdecydować. No i chyba zrezygnuję... Ale już sama nie wiem...

Witaj Grubelku, zagladaj częściej!!! :)
Fasolek taki tekst jest na większości leków...
O USG 3d czy też 4d, bo i takie jest, pytałam dzisiaj gina, powiedział mi dokładnie to co Tobie Ankami, że to bardziej dla Mamuś spragnionych widoku Maluszka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry