mila333
Kornelka - lipiec 2007
Spróbuję powalczyć z tym przeziębieniem samą homeopatią i czosnkiem. Zaczyna mnie kręcić w nosie. Choinka, tak się ładnie trzymałam
!
Nicoya, skoro już podjęłaś decyzję, to masz kategoryczny zakaz dywagowania, czy jest słuszna, czy nie, bo się wykończysz psychicznie. To jest decyzja Twoja i Dużego, a nie brata, ciotki czy innych osób trzecich. Skoro jest Wasza i przemyślana, to znaczy, że jest najlepsza
.
Zebrra, bardzo fajny artykuł. Z autopsji potwierdzam zbawienny wpływ migdałów na nudności - dzięki nim ani razu w ciąży nie wymiotowałam.
Anna, w wodzie to się lepiej nie fotografujmy, bo Greenpeace porzuci Rospudę i, biorąc nas za uwięzione na mieliźnie wielorybki, przybędzie, żeby wrzucić nas na głębinę
...
OK, spaghetti i sałata gotowe, forum zaopiekowane, więc idę się trochę położyć, bo czuję się osłabiona.
!Nicoya, skoro już podjęłaś decyzję, to masz kategoryczny zakaz dywagowania, czy jest słuszna, czy nie, bo się wykończysz psychicznie. To jest decyzja Twoja i Dużego, a nie brata, ciotki czy innych osób trzecich. Skoro jest Wasza i przemyślana, to znaczy, że jest najlepsza
.Zebrra, bardzo fajny artykuł. Z autopsji potwierdzam zbawienny wpływ migdałów na nudności - dzięki nim ani razu w ciąży nie wymiotowałam.
Anna, w wodzie to się lepiej nie fotografujmy, bo Greenpeace porzuci Rospudę i, biorąc nas za uwięzione na mieliźnie wielorybki, przybędzie, żeby wrzucić nas na głębinę
...OK, spaghetti i sałata gotowe, forum zaopiekowane, więc idę się trochę położyć, bo czuję się osłabiona.

Po tym wyjeździe nie mogę niczego nadgonić