Fasolek2007 - a ty gdzie wybierasz się na to USG 3D jeśli można wiedzieć? Może dasz jakiś namiar? Bo moja gin ma mnie skierować do Bielska na badanie USG 3D ale jeszcze nie wiem do kogo, może do tego samego lekarza? Acha - i jeszcze chciałam Cię zapytać o Prywatą Klinikę "Esculap" w Bielsku - słyszałaś może coś o niej. Zastanawiam się czy tam nie rodzić, masz może jakieś wieści o tej klinice?
Ja się wybieram w najbliższym czasie na USG 3 D, myślę, że warto. Nie tylko lekarz dokładnie obejrzy dzidzię, ale także ja będę mieć radochę. I dziadki - o ile lekarz nagra mi to płytkę CD
Ja się wybieram w najbliższym czasie na USG 3 D, myślę, że warto. Nie tylko lekarz dokładnie obejrzy dzidzię, ale także ja będę mieć radochę. I dziadki - o ile lekarz nagra mi to płytkę CD

) ale wiecie co mam na myśli, w ciąży jest się raz,dwa,tr\zy razy(no i więcej też....) więc można zaszaleć, ja byłam nastawiona na to ANTY...ale w sumie może zmienię zdanie, ale 20 tydz wydaje mi się troszkę za szybko, z tego co czytałam to laski później chodzą tak 25-30 tydz, ale 20 czemu nie,nie ma przeciwwskazań;-)

całą noc łeb mi pękał,wymioty nawet nie zliczyóam ile i dzisiejsze przed południe to samo na szczeście już mi przeszło i cieszę się zyciem
poiczekam do lipca
noworodeczka dziewczynka aż sie poryczałam