reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Fasolek2007 - a ty gdzie wybierasz się na to USG 3D jeśli można wiedzieć? Może dasz jakiś namiar? Bo moja gin ma mnie skierować do Bielska na badanie USG 3D ale jeszcze nie wiem do kogo, może do tego samego lekarza? Acha - i jeszcze chciałam Cię zapytać o Prywatą Klinikę "Esculap" w Bielsku - słyszałaś może coś o niej. Zastanawiam się czy tam nie rodzić, masz może jakieś wieści o tej klinice?

Ja się wybieram w najbliższym czasie na USG 3 D, myślę, że warto. Nie tylko lekarz dokładnie obejrzy dzidzię, ale także ja będę mieć radochę. I dziadki - o ile lekarz nagra mi to płytkę CD :tak:

reklama
O Grubelek do nas zajrzał jak miło..;-)

Co do USG 3D to faktycznie nie codziennie się jest w ciąży(tzn teraz jesteśmy codziennie:laugh2:) ale wiecie co mam na myśli, w ciąży jest się raz,dwa,tr\zy razy(no i więcej też....) więc można zaszaleć, ja byłam nastawiona na to ANTY...ale w sumie może zmienię zdanie, ale 20 tydz wydaje mi się troszkę za szybko, z tego co czytałam to laski później chodzą tak 25-30 tydz, ale 20 czemu nie,nie ma przeciwwskazań;-)

Grubelek witam :)
Anna_79 znam tylko jedno miejsce w Bielsku...i już jestem zapisana... :)
Robi to dr MIchał Baliś 'BIMED' ul.Kraśnskiego 24/7b to jets na mieście niedaleko sixta(tam,gdzie urząd skarbowy),przecznica...
telefon też mam:8118774,koszt to 150zł.z zapisem na płytkę...
Całosc trwa ok.15 min. ja idę 12.03 na 8.30 rano,a moja kumpela już na 8.45,więc chyba bierze na ilosć ten lekarz...ale cóż kupił to USG to teraz musi odrobić :-D
Zebrramasz rację na większości leków tak pisze...może moja lekarka tak mówiła,bo ja kiedyś miałam problemy z ciśnieniem i ona teraz się obawia...
Z wszyskim tak chyba jest,że co lekarz to opinia,tak samo z tym USG...
Aha Anna_79 jeśli chodzi o Eskulapa,to ja bym tam nie szła...czytałam gdzieś,jak znajdę to dostaniesz link...typowa prywatka ponoć...zmykam...na nauki przedślubne,buuuuu :eek:

Fasolku, ja również mam problemy z ciśnieniem (w pierwszej ciąży gestoza, a na koniec rzucawka), od tamtej pory mam nadciśnienie, teraz też...

:tak:hej kobitki
dawno mnie nie było ale jakośczasu nie było ,na dodatek wczoraj pojechaliśmy do czech na zakupy ;-)a ja oczywiście choroba lokomocyjna i tak sie cieszyłam ze dojechałam bez żadnych ekscesów a tu masz :szok:całą noc łeb mi pękał,wymioty nawet nie zliczyóam ile i dzisiejsze przed południe to samo na szczeście już mi przeszło i cieszę się zyciem:happy:
fasolka witaj;-)
Ja tez jakoś wole usg 2d te 3d jakoś niewiem :confused: poiczekam do lipca:happy:
Teraz
oglądałam wydarzenia a tam pokazywali jak jakaś matka wyrodna wyrzuciła:wściekła/y: noworodeczka dziewczynka aż sie poryczałam:wściekła/y:

Oliwka współczuję tych nocno/przedpołudniowych atrakcji... Kupiłaś chociaż coś fajnego?
Dobrze, ze ja nie widziałam o tej dziewczynce...

Oliwka29 - normalnie stryczek dla takiej matki :wściekła/y: !!!

fasolek2007 - dzięki za namiary. Ciekawe czy do tego samego odeśle mnie moja gin, dam ci znać po czwartkowej wizycie. Trochę mnie zmartwiłaś tym Eskulapem. Normalnie nie mam gdzie rodzić! W ostateczności przeszkolę męża i sami w domu sobie zorganizujemy poród :-D

Yyyy ale dzień się ciągnie. Aż żałuję, że nie wracam do pracy. Już mam dość oglądania w kółko tych samych, nudnych seriali :baffled:

reklama
Szczerze pisząc tam jest taka wielka hurtownia czy coś niewiem jak to sie nazywa .Taniocha niemożliwa ,od wyboru do koloru i wszystko rtam można kupić ,tylko ci co szyja to to idą na ilośc a nie na jakość:confused: ale buty fajne za 10 :szok: bielizne sobie kupiliśmy ,ja spodnie dresowe ,Oliwi spodenki jansowe wyszywane ,mąż sie też obkupił za dwie wielkie siaty zapłaciliśmy tylko 130 zł.
Bluzki fajne ale juz mi sie nie chciało tam grzebać:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry