Kochane ja kopniaczki czuję już całkiem wyraźnie, zresztą nie tylko ja, bo Olaf i Wikunia kładą rękę na brzuchu i też dobrze czują

Musze im tylko powiedzieć gdzie muszą położyć
Co do mojego poznania się z Olafem, to...
Pierwszy raz spotkaliśmy się na 18-tce mojej najlepszej przyjaciółki (zresztą po to został przez nią zaproszony, ale tego jeszcze wtdy nie wiedziałam) i rzeczywiście od początku przypadliśmy sobie do gustu, przetańczyliśmy całą imprezę... Potem długo, długo nic i tak od czasu do czasu spotykaliśmy się tylko i wyłącznie na jakiś imprezach (których było zadziwiająco dużo). Nawet zastanawiałam się dlaczego do mnie nie dzwoni, ale to wyjaśmiło się później, bo okazało się, że miał w tym czasie dziewczynę, która na tych impezach nie bywała... no, ale na jednej z tych imprez w końcu się pojawiła, i tak poznałam się z Olafa dziewczyną, z którą zresztą od razu bardzo się polubiłyśmy (ale oczywiście nie wspomniałam, że z Olafem bardzo dobrze się bawiłam). Nie będę wchodzić w szczegóły, ale na tej imprezie pojawiła się policja, bo okazało się, że Magda (dziewczyna Olafa) uciekła z domu, żeby na tą imprezę przyjechać... Skomplikowane to strasznie, ale jakoś tak się stało, że właśnie od wtedy zaczęliśmy się spotykać i tak już zostało...

Mam nadzieję, że zrozumiałyście,to co napisałam