reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Co do ciuchów - skoro już każda wygłasza swoją opinię - to ja mam tak jak Mila. Rozumiem że ktoś kupuje używane rzeczy, moje koleżanki też tak robią i nie mam nic przeciwko. Sama jednak wolę kupić wszystko nowe. Jakoś brzydzę się takich noszonych, chyba że po bliskich kumpelach.. Ale to oczywiście kwestia indywidualnego podejścia.

Bazylia :-) no tak...widziałam kiedyś takie fotki,śmiesznie wygladały,chociaż nie wiem czym były malowane??może farbkami do ciała?
eh...no a moze to szkodliwe?
nie wiem...w kazdym badz razie bardzo sympatyczne to było...jakieś śmieszne minki...itp.. ??
Ja na przykład zrobiałam zdjęcie brzucholkowi a niechcący ujęły sie moje piersi
...i było bardzo śmiesznie,bo piersi z wielkimi brodawkami wygladały jak oczy,a pępek jak nosek...tylko bużki brakowało.
Ale nie wiem czy odważyłaby, się pokazać tą fotkę :-D
Naprawdę...mój facet pół dnia sie śmiał.... :-)

Już prawie połóweczka i przydałoby się porobić jakieś ciekawe fotki brzuszka....na pamiątkę. Szkoda, że nie ma ciepło, bo można byłoby zrobić fajne na łące wśród kwiatuszków. Ale takie zdążymy zrobić przed rozwiązaniem. Albo w wodzie: z napisem: UWAGA! WIELORYB! :-D

hmmm kto wie - może fasolek ma i dobry pomysł....
może zamiast farb do ciała użyć zwykłych cieni do powiek czy szminek które każda z nas w kosmetyczkach nosi?
teraz pytanie - która pierwsza zrobi i się pochwali? hihihi

Niusia wstaw jakiś suwaczek albo chociaż pochwal się na kiedy masz termin :)
Mila mój gin dzisiaj mówił, że wszystko co homeopatyczne można brać, także chyba najlepiej poradzą w aptece...
Nalita witaj :)
Nicoya gratuluję podjęcia decyzji, na pewno wiele Cię kosztowała, no, ale masz już ją za sobą...
Fasolek mój gin mówił mi dzisiaj, że rutinoscorbin mogę brać spokojnie...

reklama
Zebrra Rutinoscorbin: STOSOWANIE LEKU PODCZAS CIĄŻY I KARMIENIA PIERSIĄ
Nie określono bezpieczeństwa stosowania w ciąży. Przed zastosowaniem u kobiet ciężarnych i karmiących należy zasięgnąć porady lekarza. Więc to pewnie od lekarza zależy...
fajny artykuł...może się przydać... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry