Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do ciuchów - skoro już każda wygłasza swoją opinię - to ja mam tak jak Mila. Rozumiem że ktoś kupuje używane rzeczy, moje koleżanki też tak robią i nie mam nic przeciwko. Sama jednak wolę kupić wszystko nowe. Jakoś brzydzę się takich noszonych, chyba że po bliskich kumpelach.. Ale to oczywiście kwestia indywidualnego podejścia.
Bazylia :-) no tak...widziałam kiedyś takie fotki,śmiesznie wygladały,chociaż nie wiem czym były malowane??może farbkami do ciała?
eh...no a moze to szkodliwe?
nie wiem...w kazdym badz razie bardzo sympatyczne to było...jakieś śmieszne minki...itp.. ??
Ja na przykład zrobiałam zdjęcie brzucholkowi a niechcący ujęły sie moje piersi
...i było bardzo śmiesznie,bo piersi z wielkimi brodawkami wygladały jak oczy,a pępek jak nosek...tylko bużki brakowało.
Ale nie wiem czy odważyłaby, się pokazać tą fotkę
Naprawdę...mój facet pół dnia sie śmiał.... :-)
Już prawie połóweczka i przydałoby się porobić jakieś ciekawe fotki brzuszka....na pamiątkę. Szkoda, że nie ma ciepło, bo można byłoby zrobić fajne na łące wśród kwiatuszków. Ale takie zdążymy zrobić przed rozwiązaniem. Albo w wodzie: z napisem: UWAGA! WIELORYB!
hmmm kto wie - może fasolek ma i dobry pomysł.... może zamiast farb do ciała użyć zwykłych cieni do powiek czy szminek które każda z nas w kosmetyczkach nosi? teraz pytanie - która pierwsza zrobi i się pochwali? hihihi
Niusia wstaw jakiś suwaczek albo chociaż pochwal się na kiedy masz termin Mila mój gin dzisiaj mówił, że wszystko co homeopatyczne można brać, także chyba najlepiej poradzą w aptece... Nalita witaj Nicoya gratuluję podjęcia decyzji, na pewno wiele Cię kosztowała, no, ale masz już ją za sobą... Fasolek mój gin mówił mi dzisiaj, że rutinoscorbin mogę brać spokojnie...
Zebrra Rutinoscorbin: STOSOWANIE LEKU PODCZAS CIĄŻY I KARMIENIA PIERSIĄ
Nie określono bezpieczeństwa stosowania w ciąży. Przed zastosowaniem u kobiet ciężarnych i karmiących należy zasięgnąć porady lekarza. Więc to pewnie od lekarza zależy...
fajny artykuł...może się przydać...