marika
Fanka BB :)
Bazylio kochana to piękna historia
;-) poznaliśmy się na plaży w Jastarni on był z siostrą,bratem i kumplem na wakacjach a ja z taką starszą znajomą i jej córką pojechałyśmy do Jastarni(w stronę Helu) ona tam sprzątała w ośrodku wypocz
,a ja z jej małą córką poszłam na plażę na te kilka godz
....no i wylazł na plaże....ja stałam na brzegu a on przechodził i zapytał czemu się "nie pluskam w wodzie" a ja na to że sama się boje to weszliśmy razem...fajnie było...to było najpiękniejsze 5 godzin w moim życiu,poszliśmy na lody,kupiliśmy ładny obrazek który wraz z datą naszego poznania wisi w widocznym miejscu....pozostał adres i numer tel...pisaliśmy,potem przyjeżdżał...i wyszło z tego dziecko

owoc naszej miłości i jesteśmy razem
;-) jestem z tego dumna.Piękne czasy byłam jędrna,opalona,szczuplutka i młodziutka...a teraz..buuuuuu
,a ja z jej małą córką poszłam na plażę na te kilka godz
....no i wylazł na plaże....ja stałam na brzegu a on przechodził i zapytał czemu się "nie pluskam w wodzie" a ja na to że sama się boje to weszliśmy razem...fajnie było...to było najpiękniejsze 5 godzin w moim życiu,poszliśmy na lody,kupiliśmy ładny obrazek który wraz z datą naszego poznania wisi w widocznym miejscu....pozostał adres i numer tel...pisaliśmy,potem przyjeżdżał...i wyszło z tego dziecko

owoc naszej miłości i jesteśmy razem
;-) jestem z tego dumna.Piękne czasy byłam jędrna,opalona,szczuplutka i młodziutka...a teraz..buuuuuu

. Hm...bez porówniania! Ale z drugiej strony - mógł zatoczyć się na moją koleżankę hihi, normalnie przeznaczenie!
.