marika
Fanka BB :)
Zebrra podoba mi się ten ciążowy suwaczek
Nicoya badyla to mój nie jednego posadził, dziecko jedno już z nami,drugie spłodzone, dziura pod fundament wykopana i "uzbrojona"
..a i domów postawił bardzo dużo-ale za nasz jakoś zabrać się nie może.....

Ja nie wiem co z tymi facetami że oni są tacy ANTY zakupowi jeśli chodzi o dziecięce sprawy.....
a co do poczucia czasu (tak jak pisze Nicoya) to mój miał już mieszkać w zeszłym roku w nowym domu.......(chyba w tej dziurze na te fundamenty hihi)
Dziś odwiedziła mnie koleżanka-szok bo nie powiedziała mi że jestem gruba....a zawsze potrafiła być tak uprzejma(sama jest chudzielcem)i wszystko co waży więcej jak 49kg jest grube dla niej nawet nasz pies....hihi
A co do wagi Nicoya-jabyłam lepsza w pierwszej ciąży bo miałam na plusie 12 kg w 21 tyg ciąży(kto mnie przebije?)

Nicoya badyla to mój nie jednego posadził, dziecko jedno już z nami,drugie spłodzone, dziura pod fundament wykopana i "uzbrojona"

Ja nie wiem co z tymi facetami że oni są tacy ANTY zakupowi jeśli chodzi o dziecięce sprawy.....
a co do poczucia czasu (tak jak pisze Nicoya) to mój miał już mieszkać w zeszłym roku w nowym domu.......(chyba w tej dziurze na te fundamenty hihi)Dziś odwiedziła mnie koleżanka-szok bo nie powiedziała mi że jestem gruba....a zawsze potrafiła być tak uprzejma(sama jest chudzielcem)i wszystko co waży więcej jak 49kg jest grube dla niej nawet nasz pies....hihi
A co do wagi Nicoya-jabyłam lepsza w pierwszej ciąży bo miałam na plusie 12 kg w 21 tyg ciąży(kto mnie przebije?)

i w dodatku się nie wyspałam-zaczyna mi być niewygodnie przez brzucholek.
.