Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ja czasami zostawiałam mu kartki na których wylewałam swoje pretensje, pisałam czego oczekuję od niego, jak sobie dane rzeczy wyobrażam itp. Bo rozmawiać rozmawiamy ze sobą, ale jakoś nigdy nie potrafię aż tak się otworzyć, żeby mu wszystko przekazać. Łatwiej mi na papier przelać uczucia.
. Ja czasami zostawiałam mu kartki na których wylewałam swoje pretensje, pisałam czego oczekuję od niego, jak sobie dane rzeczy wyobrażam itp. Bo rozmawiać rozmawiamy ze sobą, ale jakoś nigdy nie potrafię aż tak się otworzyć, żeby mu wszystko przekazać. Łatwiej mi na papier przelać uczucia. 
Nicoya, ja nie jestem mężatką - i tak jest dobrze i wcale nie boję się będąc w ciąży, że ojciec mojego dziecka nas zostawi (jak to niektórzy "życzliwi" mnie ciągle przestrzegają) - dziecko było zaplanowane, wyczekiwane i nie uważam, aby bycie w ciąży zobowiązywało do brania ślubu, natychmiast, z brzuchem, aby był papier. Tak też można się kochać i być w szczęśliwym związku!sensi, ankami, anna, bazylia, mila serce się raduje bo to że są szczęśliwe mężatki nadaje sens istnienia całej tej "instytucji" sens bycia z kimś sens kochania![]()

i super sobie radzi