marika
Fanka BB :)
Bazylia aj napisałam przesiew a to posiew....kurczę podobne nazwy

Mam nadzieję że wyleczysz, trzymam za to kciuki i dosyć często o tym myślę-i o Tobie obyś do porodu się go pozbyła
Dobra idę spać...bo znowu naprodukowałyśmy jutro reszta będzie skrzeczeć że znowu za dużo do czytania

he he
Ja tu się cieszę że w dzień mniej przy kompie za to pół nocy i wieczór siedzę zgarbiona przed tym monitorem.....tak jak pisała Nicoya-to uzależnienie-to trzeba leczyć!!!!

Mam nadzieję że wyleczysz, trzymam za to kciuki i dosyć często o tym myślę-i o Tobie obyś do porodu się go pozbyła
Dobra idę spać...bo znowu naprodukowałyśmy jutro reszta będzie skrzeczeć że znowu za dużo do czytania

he heJa tu się cieszę że w dzień mniej przy kompie za to pół nocy i wieczór siedzę zgarbiona przed tym monitorem.....tak jak pisała Nicoya-to uzależnienie-to trzeba leczyć!!!!

Czujecie ja to juz nie rozumiem zeby sobie nie odmowic nawet w ciazy.......przezylam szok. Jak sie to widzi na wlasne oczy to naprawde ..........brak mi słów.
( narobiłam sobie smaka tym piwskiem, lubiliśmy z mężem czasami wieczorem po kolacji włączyć filmik i wypić po piwku