reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
To może zróbmy tak...
ten film wysyła dziewczyna z forum gazety, trzeba napoisać do niej maila z prośbą o przesłanie filmu, potem wysłać jej przelew na pokrycie kosztów przesyłki, płytę i kopertę i ona wysyła... zajrzyjcie tu

Adres mailowy tej dziewczyny aurinko@gazeta.pl

Dzień dobry!
Ja załapałam się na 2 odcinki tego filmu. Pierwszy, na który zaprosiłam równiez mojego faceta, zawierał drugą połowę ciąży + poród. Nie będę Wam mówić jak zareagował mój ukochany na widok porodu, w każdym razie nigdy nie widzialam go bardziej przerażonego. Drugi odcinek, o rozwoju dzieci 1,5 rocznych był już znacznie przyjemniejszy :)

hej dziewczynki witam w ten słoneczny i ciepły dzionek :-)

Zebrra a może naleśniki z parówkami, pieczarkami i serem ???? :tak:

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

reklama
Zebrra, ja wczoraj eksperymentowałam w kuchni i rano wyszedł mi szybki obiad:
pierś z kurczaka pokrojona w kostkę, przyprawiona Delikatem Knorra do mięs. Smażysz. Dolewasz wodę (dziś dolałam tę, w której moczyłam suszone bakłażany, wczoraj była to zwykła woda), oliwę z oliwek ale pewnie może być cokolwiek tłustego ;) możesz dodać kawałek kostki rosołowej (wczoraj robiłam bez niej), jak się zagrzeje, to dodajesz koncentrat pomidorowy, musztardę, przyprawy: bazylia, oregano (ja jeszcze dorzucam suszoną natkę pietruszki), pieprz. I na koniec wbijasz jajko, żeby zagęścić (dzisiaj dodałam jeszcze pokrojonego w paseczki tego bakłażana). Ja to robię do makaronu. Całkiem niezłe wyszło i Mariuszowi podpasowało :)
Szybko się robi. Smacznego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry