reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Kochane dzięki za pomysły obiadowe, ale własnie złamał mi się zą i chyba nie zrobię obiadu... jestem wściekła, zwłaszcza, że teraz nie bardzo mam kasę na dentystę...

CZESC :-)

dzis znowu wtorek - wiec jestem...
lipnie troche tak wskakiwac na forum i nie wiedziec co sie dzieje..
jeszcze jest okres USG polowkowych i nic nie wiem.. postaram sie przegladnac co tylko sie da, ale w poltorej godziny nie poszaleje.
Internetu dalej nie mam. TPsa i Multimio razem daja w tylek i widokow nie ma na to lacze na wsi..

niewazne:)
teraz o moim dzidziusiu..
termin na USG wyznaczono mi na 21 marca razem z wykonaniem krzywej cukrowej - w tym celu mam sie polozyc na oddzial polozniczy na pol dnia.
Fajnie bedzie bo sie oswoje z sala no i dzidziusie poogladam :)

minus tego jest taki, ze meza nie bedzie przy mnie (praca), wiec nie zobaczy bejbika. No wiec poszlismy na dodatkowe USG wczoraj.. takie po znajomosci, wiec nie placilismy...
dzidzius zdrowy, ale plci nie zobaczylismy.. bo albo wstydliwy albo zlosliwy po mamusi :-D :laugh2: :-D
takze kto wie.. moze do samego porodu, nie dowiemy sie, co tam sie kryje miedzy nozkami :-)

to tyle... uciekam teraz poczytac troche wstecz i dowiedziec sie co u Was!

Dziewczyny nie szalejcie tak nie wyrabiam z czytaniem!!!:laugh2::laugh2:

Widzę istna galeria super zdjęcia, macie bardzo sympatyczne buźki!!!!
Ktoś tu pytał czy mam program IrfanViev(czy coś takiego) na pulpicie jest ikonka ale do czego to?? hihihi...a ja zdjęć nie umieszczę bo nie potrafię...więc skorzystam z tej oferowanej pomocy;-)

EWO STO LAT!!!!! dużo uśmiechu,szczęścia, zdrówka,pociechy z męża i Krzysia i dużo dużo kasy!!!

Ankami dzięki za pamięć :-) Z siostrą już lepiej, wraca dzisiaj do Warszawy, ale ja z nią nie jade bo mąż bardzo się o mnie boi zwłaszcza, że ostatnio troszke maleństwo szaleje (rozpycha się) i strasznie szybko się męczę :-( Chciałam z nią jechać bo się i nią boję, w końcu to moja jedyna siostra, ale mama z nią jedzie więc nie będzie sama kiedy w końcu będzie musiała się spotkać z Michasiem !!!! A i przy okazji mam mniej stresu :tak: Ale cóż może uda mi się i od przyszłego tygodnia idę na staż bo już w domu nie mogę wysiedzieć tak mi się samej nudzi, a teraz jeszcze jak Ala pojedzie to już zostanę zupełnie sama z psem, bo przez te 2 tygodnie siedziała ciągle u mnie ;-) Ale jak pójde na staż to do firmy męża hihihihihi Fajnie będzie a i kasa się przyda ;-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

O Santa Madonna Basilicata z Bazylei! Bazyl, Bazyl, coś Ty taki ciekawski w kwestii akurat mojej facjaty? :-D No dobra, jak będziesz grzeczny ;-), a reszta lasek podda się dziś maleńkiemu internetowemu ekshibicjonizmowi i zamieści swoje foty, to może wieczorkiem albo jutro też się coś wyszuka i zamieści. Ale jak na razie nie widzę zbytniego pospolitego ruszenia w fotencjach.
Ewa, nie wkurzaj ludzi z tą swoją rzekomą starością! Najlepszego! :-)
Anna, fajny piesio :-).
Zebrra, berety wierzą, że to becikowe zadziałało... :-D

Wiesz, kiedyś usłyszałam dokładnie takie słowa "2000 becikowego, a potem to już z górki"... dodam tylko, że były to słowa gościa, który właśnie spłodził swoje 6-te dziecko (wiek 30 lat)...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry