reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Tak ja też jestem jak najbardziej za świętem kobiet, niech chociaż przez jeden dzień faceci się powysilają :)

Dziewczyny, Bazylia napisała mi, ze mieszkam w lesie i przypomniała mi się jedna rzecz... Rok temu, na 26 urodziny dostałam w prezencie stronę internetową o....sobie... :) Co prawda jest tam napisane, że to z okazji 23 urodzin, ale to generalnie dlatego, że powiedziałam kiedyś, że zatrzymałam się na tym wieku i proszę mi nie dodawać :)
No więc, przez moich przyjaciół jestem nazywana bobem leśnym i to jest strona własnie o bobie... Jeśli chcecie to zapraszam tutaj, ale ostrzegam w galerii znajdują się zdjęcia z nienajlepszych momentów mojego życia :)))

No, no Zebrra, tam muszą być jakieś na maxa hardcore'owe zdjęcia, bo u mnie w pracy dostęp do tej strony jest kategorycznie zabroniony ;)
Ale znajomi mieli świetny pomysł, żeby w prezencie zrobić stronę internetową! :)

wróciłam ze spacerku...było cudo....
wiosenna kurteczka Krzysia jak z młodszego brata,więc przy okazji dostał nowa, i szelki bo mu gatki spadaja,wszystkie na 116 w pasie za duże...tylko dresy oki, ale chudyba:baffled: :baffled: :baffled: :zawstydzona/y:

Witam Was wszystkie! Od kilku dni zaczytuję sie w lipcóweczkach aż wreszcie przyszedł ten wielki :-) dzień i zaczęłam pisać. Mam nadzieję, że po kilku próbach mój suwaczek nadal działa. A tak na wszelki wypadek to termin mam na 9 lipca. Dzisiaj o 17:30 mam USG połowkowe w Diasonie no i... jestem z Łodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry