reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ANKAMIpewnie że sprawdź, nie zaszkodzi, ja do 21 czekamna połówkowe a 15 mam w szpitalu umówione bezpłatne, to się napatrze.....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
uciekam do parku, grzech w domu siedzieć,nawet małemu wagary w przedszkolu zrobie:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Witam wszystkich :-) i życzę WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :tak: :-D

Jazztina witamy serdecznie :-)

Marika gratulacje z powodu synka !!!!!!!!!!!!!!!! Ja dalej nie wiem co będę miała bo moje maleństwo skrywa to co ma między nogami hihihihi:-)

Grubelek śliczne foto :-) Nie ma co go usuwać NAPRAWDE

A ja się dzisiaj Wam pochwalę bo mąż już od samego rana zaprosił mnie na lody, na które pójdziemy jak wróci z pracy :tak: A jest u mnie taka dobra kawiarnia, gdzie podają takie pyszne lody jak w Galerii Kaliskiej w Łodzi ;-) Aż doczekać się nie mogę hihihihi A zaraz idę znowu na miasto bo mam skloroze i wczoraj nie kupiłam szamponu do włosów hihihihi Później się pojawię papapa

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Grubelku dołączam się do wszystkich zachwytów :)

Moje dziecię chyba nie lubi komputera, bo co usiądę, to dostaję taką serię kopniaków, że już nie wiem jak siadać :)

Ja mam USG 12/03 a potem jeszcze 15/03 w szpitalu, ciekawa jestem, bo wiem, że w szpitalu ma robić jakiś specjalista, więc przyokazji porównam oi sprawdzę kompetencje mojego gina...

Dzień dobry w tak miłym i szczególnym dla kobiet dniu:happy: . Mariko termin porodu mam na 25 lipca. Postaram się wkleić suwaczek tylko muszę rozgryźć jak to się robi, biorę się do roboty

Zebrra: Hmm... też 15-ego jestem w szpitalu. myślami będę Cię wspierać! zawsze raźniej :)
Jazztina: Czekamy na wynik :)
własnie wżeram w pracy pączka z jagodami... z okazji imienin Beaty.
Negri - czyżby dzień słodyczy? :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry