Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Grubelek: śliczna Mama i słodkie Maleństwo Nie kasuj!!!
Z okazji dzisiejszego dnia - życzę urodzenia zdrowych Motylków, dobrego samopoczucia i tego, by szczególnie dziś zadbali o Was Wasi mężczyźni!
i witam się z pracy i niewyspanie, ale witam
Zebrra, jeszcze nie wiem, kiedy zrobię echo, muszę jakoś w przyszłym tygodniu - zaraz będę dzwonić do Babka Medica i zapytam na kiedy są wolne terminy.
A na zdjęciu to oczywiście mój Mariusz
tak. najpierw myśleli że to przepuklina pępkowa, potem że jednak pępowina dwunaczyniowa, robiłam usg serduszka, 4 komorkii ok, teraz tylko do powtórki na połówkowym, a co pępowiny to lekarz tłumaczył że tak bywa, to padologia pępowiny i niczego więcej,,,głowa do góry
Ewo, no u mnie USG też nie wykazało żadnej wady serca płodu, ale podobno przy 2-naczyniowej pępowinie standardowo zleca się echo, żeby się upewnić. Dodatkowo ja mam wadę serca, więc wolę sprawdzić serducho Bułki jak najdokładniej.