reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

W związku z wiosną i okresem ochronnym: Grubeleki są pod ochroną :zawstydzona/y: i nie mogą się ujawniać ;-)

Leże dzisiaj i nic nie robie. No może zerkne na allegro... :baffled:

reklama
Kochana Ty tu się nie wymiguj tylko wstawiaj zdjęcie, a jak chcesz być pod ochroną to zapraszam do takiej sławnej ostatnimi czasy doliny... :)

Grubelek: śliczna Mama i słodkie Maleństwo :) Nie kasuj!!!
Z okazji dzisiejszego dnia - życzę urodzenia zdrowych Motylków, dobrego samopoczucia i tego, by szczególnie dziś zadbali o Was Wasi mężczyźni! :)
i witam się :) z pracy i niewyspanie, ale witam :)

Zebrra, jeszcze nie wiem, kiedy zrobię echo, muszę jakoś w przyszłym tygodniu - zaraz będę dzwonić do Babka Medica i zapytam na kiedy są wolne terminy.
A na zdjęciu to oczywiście mój Mariusz :)

Ewo, Ty też masz pępowinę dwunaczyniową?

Ewo, Ty też masz pępowinę dwunaczyniową?[/quote]

tak. najpierw myśleli że to przepuklina pępkowa, potem że jednak pępowina dwunaczyniowa, robiłam usg serduszka, 4 komorkii ok, teraz tylko do powtórki na połówkowym, a co pępowiny to lekarz tłumaczył że tak bywa, to padologia pępowiny i niczego więcej,,,głowa do góry

reklama
Ewo, no u mnie USG też nie wykazało żadnej wady serca płodu, ale podobno przy 2-naczyniowej pępowinie standardowo zleca się echo, żeby się upewnić. Dodatkowo ja mam wadę serca, więc wolę sprawdzić serducho Bułki jak najdokładniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry