Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bazylia, typuj - w końcu to Ty wypatrzyłaś to zjawisko. Jak te fotki są sprzed Zebrrowej ciąży, to sprawdź, które bardziej piwne - to najpewniej jej własne, a drugie podróba .
Spadam na Fakty.
Cześć dziewczyny, postanowiłam przed chwila się zalogować i próbuję na forum stawiać pierwsze kroki. Mam nadzieje że będę lipcową mamą, teraz jestem w 21 tyg., pozdrawiam:-)
Witajcie Kobitki!!! Anna_79 to chyba lepiej???Chciaż ja nie wiem jak jest różnica między usg 3d a 4d?? Czekam na relację z niecierpliwością
Marika GRATULACJE!!!Niech SYNUŚ rośnie duży i zdrowy!!!
Nikoya suuuuuperowe uczucie prawda...chyba pierwszy i ostatni raz cieszymy się z tego ,że ktoś nas leje !!!!
Mój fasolek to chyba dzisiaj jakąś imprezkę sobie urządził,bo miałam kuksańce do póżnego wieczora i jeszcze w nocy
Dziewczynki piękne fotki,a chyba najbardziej podobała mi się Zeberka z całą zeberkową rodzinką :-)
pewnie przerabiałyście już temat piewszych ruchów dziecka i jesteście już po USG, mnie czeka ono jutro, wierzę że wszystko jest dobrze (pierwszą ciążę poroniłam), jeszcze parę dni temu nie byłam pewna a teraz już wiem, że to pukanie od środka to mój wiercący sie dzidziuś nawet widać to gołym okiem...(chyba że coś sobie dorabiam)